Setari Cookie-uri

Accesorii pline de culoare pentru locuinta

Atat de mult ne poate influenta o culoare starea de spirit incat m-am simtit nevoita sa scriu acest material, in ideea ca imi si iti voi face un bine.

Plus ca, odata cu venirea toamnei cerul se intuneca, orasul devine gri, iar oamenii sunt tot mai tentati sa se imbrace in culori sumbre. Uita-te la mine, tricoul pe care il port azi este negru complet. De aici tragem concluzia ca avem nevoie de multa, foarte multa culoare, atat in garderoba, cat si in casa, la birou si in viata de zi cu zi.

Materialul de astazi este despre accesoriile in culori vii ce ne transforma locuinta intr-o casuta de poveste. Odata ce incepi sa le introduci in decorul casei, vei observa o schimbare si in atmosfera. Tu si ceilalti membri ai familiei, chiar si prietenii care vor veni in vizita, veti avea mai multe sesiuni de ras si veti fi mai optimisti.

Accesorii si decoratiuni colorate

Cutie pentru ceai Platou din sticla Cutie pentru lenjerie intima

Accesorii si decoratiuni viu colorate

Bucataria ar putea fi prima care primeste culoare. In magazinele online se gasesc sute de accesorii, decoratiuni, instrumente de gatit si vesela care mai de care mai viu colorate.

Citește și:

Seturi de cani si pahare, lingurite si furculite, cutii pentru depozitare, polonice si tocatoare, pe toate le gasim viu colorate intr-o singura nuanta sau multicolore. Imprimeuri cu floricele, inimioare, stelute, imprimeuri geometrice... sunt sigura ca o sa gasesti si pe stilul tau cateva pe care sa le iei acasa.

Mie personal cel mai mult mi-a placut sa vad un ceas de perete multicolor si ramele pentru culori in fotografii vibrante. Imi si imaginez un living open space cu pereti albi, covor de un verde aprins si multe decoratiuni ale caror culori sa ne faca pe toti sa zambim.

Recomand si snurul cu zece carlige pentru fotografii pe care sa il amplasezi undeva deasupra canapelei pe care stau invitatii.

Accesorii si decoratiuni colorate

Set rame multicolore Ceas de perete multicolor Snur cu carlige pentru fotografii

Cum ne influenteaza culorile starea interioara

Daca crezi in puterea vindecatoare a naturii si a culorilor, atunci randurile urmatoare te vor ajuta sa achizitionezi accesoriile si decoratiunile pentru casa in functie de necesitati. Si chiar daca nu crezi, te vei convinge singura de ce este o culoare in stare. Asadar, iata cum ne influenteaza culorile starea interioara:

Citește și:

VERDE – este culoarea linistii, a odihnei, a meditatiei si este semn al echilibrului. Verdele este regenerant, dinamizeaza, reduce tensiunea si induce buna dispozitie. Verdele padurilor este un adevarat balsam al starilor de iritare psihica.

ROSU – este asociat, de obicei, cu energia, cu razboiul si cu pericolul. Culoarea rosie mareste tonusul muscular si tensiunea, accelereaza pulsul si circulatia sangelui si creste eliberarea adrenalinei. Nu este o culoare recomandata persoanelor care se enerveaza repede sau sunt instabile emotional.

GALBEN – este culoarea soarelui, a luminii si a optimismului. Galbenul stimuleaza concentrarea, simbolizeaza creativitatea si inteligenta, combate depresia si creste stima de sine. Este o culoare pentru cei care depun efort intelectual si fizic sau care lucreaza in conditii de stres.

Citește și:

ALBASTRU – face parte din gama culorilor reci, dar odihnitoare si linistitoare in acelasi timp. Stimuleaza linistea interioara, predispune la meditatie, afectiune, nostalgie si inspiratie.

VIOLET – este o culoare rece, nelinistitoare, descurajatoare, cu efecte contradictorii, inducand senzatii de optimism, nostalgie, atractie dar si repulsie. Violetul favorizeaza aparitia inspiratiei si dinamizează intuitia.

ROZ – este o culoare cu o capacitate de calmare la orice nivel – fizic, mental si emotional. Poate fi utilizat pentru a trezi compasiunea.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Photographee.eu

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.