Setari Cookie-uri

Am gasit cea mai draguta cutie pentru alimente cu tacamuri incluse - pentru pranzul la birou

Acum cateva saptamani am testat una dintre cele mai dragute si utile cutii alimentare pentru pranz, cu tacamuri incluse - o minune descoperita din intamplare si care ne face zilele mai placute. De aceea ne-am hotarat sa v-o prezentam si voua.

Una dintre provocarile cele mai mari pentru fiecare dintre noi este sa mancam cat mai sanatos, intr-o era a vitezei si a semipreparatelor. In calitate de parinte, treburile sunt ceva mai complicate, mai ales ca trebuie sa avem grija ce pranz va lua copilul a doua zi in pachetel.

Si pentru ca in curand incepe un nou an scolar, lista cu meniuri este din nou o preocupare pentru ca trebuie sa gandim mese pentru la scoala, pe langa cele pentru munca. Cert este ca depozitarea mancarii trebuie facuta igienic, in siguranta pentru transport, fara grija ca ceva se va rasturna sau amesteca.

Cutie pentru alimente: ce face diferit acest produs fata de celelalte

Si pentru ca spuneam in titlu ca am gasit cea mai draguta cutie pentru alimente, o sa va dam mai multe detalii despre aceasta. De la brandul Curver, cutia pentru alimente este disponibila in mai multe culori (mov, verde, albastru) si se poate achizitiona online.

Citește și:

cutie alimentara bine compartimentata cu tacamuri incuse

Vezi mai multe modele de cutii pentru alimente Curver

Daca pana acum era pusa la vanzare doar pe platformele straine, se pare ca interesul pentru astfel de produse a crescut.
Si nu ma refer neaparat la faptul ca foarte multi suntem preocupati sa consumam ingrediente sanatoase, dar si la ideea ca suntem tot mai atenti sa le pastram aromele. Lucru destul de greu, daca vorbim despre mai multe produse care de cele mai multe ori se pot amesteca daca sunt inghesuite in caserolele clasice.

Avantajele acestei cutii alimentare Curver - cutie minune pentru pranzul nostru la birou:

Pentru a te convinge ca vei face alegerea potrivita, iti prezentam cateva avantaje ale cutiutei minune pentru alimente Curver - favorita noastra pentru pranzul la birou:

  • inchidere ermetica securizata: Indiferent ca vorbim despre snacksuri sau biscuiti care pot lasa praf, despre mancare gatita cu sos sau despre preparate mai moi, o sa observi ca este imposibil ca ceva sa curga din cutie si sa lase urme in sacosa in care o transporti. Inchiderea este asigurata prin garniturile din cauciuc de pe margini.
  • tacamuri incluse din termoplastic rezistent: pentru ca de cele mai multe ori uitam sa luam si tacamurile in pachet atunci cand ne ducem in sala de mese, cutia este prevazuta cu un compartiment deasupra unde gasesti un cutit si o furculita. Ceea ce ni s-a parut foarte cool.

    cutie pentru pranz bine compartimentata cu tacamuri incluse

Vezi mai multe detalii si pret.

Citește și:
  • separator detasabil: daca vrei sa iti iei doua tipuri de mancare la tine, dar ti-e teama ca se pot amesteca in recipient, cutia de alimente de la Curver este prevazuta cu un recipient de interior pentru a putea sorta cu usurinta ce ai nevoie si iti place, fara teama de a combina ce vei manca a doua zi.
  • se poate folosi la microunde: realizata dintr-un material care nu dauneaza sanatatii, nu se topeste si nu emana substante chimice daunatoare - termoplast dur, cutia se poate pune direct in cuptorul cu microunde.
  • este incapatoare: cu o capacitate de 2 litri, o sa observi ca de cele mai multe ori te pacalesti si in tendinta de a umple suprafata, o sa ai a doua zi mai multa mancare decat poti consuma. :)
    Ceea ce nu este deloc rau, tinand cont de faptul ca aproape mereu, in timpul programului, o sa ni se mai faca foame. Nu este foarte mare, dar daca tinzi sa cari mancare intr-o sacosica, s-ar putea sa ai nevoie de o sacosa mai mare – 23 x 13 x 7 centimetri.

cutie alimente bine organizata cu inchidere securizata
Vezi mai multe detalii si pret.

Cutie de pranz cu inchidere securizata si compartimentare buna

Ce e important la o cutie de pranz, de luat la birou sau la scoala este sa se inchida cat mai bine, sa nu duci grija ca se varsa continutul cand ti-e lumea mai draga, sa arate si bine, dar, mai ales, sa aiba o compartimentare buna, astfel incat sa poti pune in interior, pe langa masa de pranz, si o gustare mica. Pentru ca pranzul sa fie variat si complet.

Citește și:
  • clipsuri pentru securizarea inchiderii: in partile laterale, cutia pentru pranz are doua cleme care asigura inchiderea. Si aici aducem in discutie singurul dezavantaj pe care l-am gasit. Inainte de a o folosi, trebuie sa o deschizi, iar asta necesita eforturi mai mari decat ai anticipa. Cu o furculita te descurci, but... still.

Cumva, inchiderea este atat de sigura si bine efectuata, incat trebuie sa te fortezi ca sa fii sigur ca reusesti sa ajungi la gustarea ta. Sigur, nu ne intelegeti gresit: acesta nu e neaparat un dezavantaj - ba chiar ajuta sa stii ca mancarea e in siguranta in interior si nu se varsa, doar ca trebuie sa te inarmezi cu putina forta inainte de deschiderea cutiei.

  • este usor de intretinut si se poate spala in masina de vase, asa ca scapi de o grija in plus. Materialul din plastic nu este deloc pretentios. O varianta ar fi ca garniturile de pe margine sa capete niste pete de la diverse sucuri de rosii sau alte preparate care contin condimente sau sunt puternic colorate.
  • are un design interesant, ceea ce o face destul de chic, astfel ca o poti purta oriunde, fara grija ca vei atrage atentia asupra ta - formatul ideal.
  • deasupra are inca un compartiment, unde sunt incluse tacamurile, dar pe care il poti folosi ca suplinitor pentru extra depozitare de fructe sau legume feliate ori taiate discret, gata sa fie consumate de pofticiosi.
  • extrem de practica, astfel ca varietatea de alimente puse in aceasta nu prea are limite: salate, sosuri, cereale, rontanele, fructe, legume si altele, pana la branzeturi, produse tip aperitiv sau dulciuri, prajituri si placinte. Singurul sfat ar fi ca dupa utilizare sa se spele imediat, atfel exista riscul sa capete mirosul celor transportate sau acel miros specific de inchis sau de mancare.
    cutie alimentara pentru pranz bine organizata si cu tacamuri Vezi mai multe detalii si pret.

Un raport corect calitate-pret (vezi aici pretul actual) tinand cont de investitie si de cele oferite, astfel ca nu vei regreta achizitia acesteia. Cutia de alimente pentru pranz sau cina este perfecta pentru mesele servite la birou sau la cursuri, in parc, la gratar sau picnic. Noi ne-am indragostit de ea!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.