Setari Cookie-uri

Grace Couture Cakes lanseaza un nou Cake Shop in centrul orasului

Grace Couture Cakes, brandul care a introdus in Romania conceptul de prajituri 'couture'.

comunicat de presa

Grace Couture Cakes

Grace Couture Cakes, brandul care a introdus in Romania conceptul de prajituri ”couture”, a deschis cel de-al doilea Cake Shop din Bucuresti in Piata Dorobanti nr. 5. Lansarea noii locatii marcheaza 5 ani in care atelierul a indulcit mii de evenimente private si corporate.

Macarons cu zmeura si cocos, fructe de padure sau mojito, prajituri Essentials cu mousse fistic sau mango cu fructul pasiunii, tarte din colectia Tartes Bar cu strat crocant Feuilletine cu praline, crema de ciocolata neagra belgiana si decor cu foita de aur, eclere din gama Éclair Affair, deserturi la pahar sau torturi Signature sunt doar o parte din prajiturile disponibile in noua locatie, pretextul ideal pentru un cadou dulce oferit tie insuti sau celor dragi. Grace Couture Cakes

“Am lansat Grace Couture Cakes in 2012, avand un singur angajat, in anul urmator 3, iar astazi din echipa noastra fac parte 47 de oameni extraordinari, unii dintre cei mai buni din domeniu. Fiecare pas in dezvoltarea business-ului a venit cu noi provocari si noi lectii. Am invatat ca nu exista ”nu pot” si ”nu stiu”, am invatat importanta identificarii partenerilor potriviti si a consolidarii echipei, dar si ca este esential sa aduci mereu ceva nou, sa inovezi si sa privesti cu realism piata si oportunitatile pe care ti le o fera. Sunt fericita si recunoscatoare in fiecare dimineata, cand intru pe usa atelierului si imi dau seama ca tot ce am visat pentru Grace Couture Cakes s-a implinit. Sunt fericita cand primesc feedback-ul celor care aleg prajiturile noastre pentru evenimente si al invitatilor lor, precum si al celor care descopera cake shop-urile noastre din Baneasa Shopping City sau Dorobanti.” Alina Sudriu, Fondator Grace Couture Cakes.

Citește și:

Despre Grace Couture Cakes

Lansat in anul 2012, Grace Couture Cakes este primul atelier de cofetarie couture, recunoscut pentru lansarea tendintelor din domeniul haute patisserie in Romania. Gamele proprii de dulciuri includ: Signature Cakes, Essential Cakes, Tartes Bar si Éclair Affair. www.gracecc.ro

Dulciurile Grace Couture Cakes se gasesc in cele doua Cake Shop-uri din Piata Dorobanti nr. 5 si din Baneasa Shopping City.

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.