Setari Cookie-uri

Mirosul de pâine coaptă. Ce stare de bine!

Pentru cei mai mulți dintre noi, mirosul de pâine coaptă este echivalent cu o stare de bine care ne învăluie imediat. Nu întotdeauna reușim să-i identificăm sursa. Pur și simplu ne simțim bine. În schimb, unii dintre noi putem spune sigur că ne amintește de bunica și de mâinile ei magice sau de vacanța la țară și de familia numeroasă.

Și așa, ușor, ușor, ne năpădesc amintirile. Mâncarea gustoasă, pregătită încet, la foc, pare că n-a mai avut de atunci același gust. Zâmbim când ne gândim la neobositele târcoale pe care le dădeam cuptorului în care se coceau pâinea și câteva plăcinte. Nerăbdarea răbufnea printr-o întrebare spusă tare și apăsat: ”Când e gata?”. Râdem de-a dreptul când revin în minte momentele în care noi, copiii, ne ”băteam” pe coaja dulce și crocantă a pâinii. Parcă nu era niciodată destulă.

De dragul acelor amintiri și pentru bucuria prezentului, Panasonic a creat:

„Croustina” (SD-ZP2000) - prima mașină automată de făcut pâine cu crustă crocantă.

Citește și:

Începând cu toamna anului 2018, iubitorii pâinii cu crustă crocantă își pot satisface această dorință preparând o astfel de pâine în propria locuință cu ajutorul modelului Panasonic Croustina – noua și inovatoarea mașină de făcut pâine.

Având la bază o experiență de inovare în coacere de 30 de ani, Croustina inspiră creativitatea culinară combinând trei inovații esențiale privind coacerea. Astfel, Croustina facilitează chiar și unui brutar cu adevărat începător obținere unei pâini delicioase, care va transforma orice membru al familiei într-un „pasionat de crustă”.

Când porniți aparatul Panasonic Croustina, doi senzori unici de temperatură funcționează la unison pentru ca aluatul să crească uniform în timpul dospirii. Paleta de frământare optimizată ține și întinde aluatul, în timp ce îl reține în striațiile cu care este prevăzută tava de copt ovală creată special în acest scop. Astfel, obțineți aceleași rezultate ca în cazul frământării pâinii de către artizani pricepuți, aparatul creând o crustă crocantă pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de gustul extraordinar al pâinii.

Citește și:

Gătitul pentru mesele în familie și ocaziile speciale va deveni extrem de simplu datorită celor 18 programe automate ale mașinii Croustina care prepară orice, prin simpla apăsare a unui buton: de la prăjituri și aluat de pizza, la gem și pâine fără gluten.

Panasonic Croustina este un aparat de calitate superioară, cu ajutorul căruia puteți elimina aditivii inutili, zahărul și sarea care se utilizează în prepararea pâinilor pe care le cumpărați de la magazin, alegând propriile ingrediente sănătoase pentru a consuma alimente proaspete desăvârșite în propria locuință.

Coacerea unei pâini în casă poate să provoace cu adevărat simțurile. Aromele plăcute care umplu locuința dumneavoastră și gustul apetisant de pâine caldă sunt exaltante, fără îndoială.

Citește și:

Panasonic „Croustina” (SD-ZP2000) este disponibilă pe www.mypanasonic.ro

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.