Setari Cookie-uri

Ia-ți setul de picnic prietenos cu natura!

Biodeck și Carrefour reinventează picnicul, lansând o ediție limitată de seturi cool și prietenoase cu natura

comunicat de presa

Schimbările din toată această perioadă au creat noi obiceiuri și, în multe ocazii, ne-au apropiat mai mult de natură. Cum vacanțele se ajustează sau iau alte forme, picnicul devine una dintre soluțiile de a ne bucura mai mult și mai des de cei dragi și de natură, atunci când sunt respectate toate normele de protecție. Pădure, plajă, grădină sau chiar un balcon înverzit, un lucru e sigur, cu toții ne dorim să petrecem cât mai mult timp în aer liber, iar asta până târziu în toamnă. Carrefour și Biodeck te invită la relaxare responsabilă și lansează primul set de picnic prietenos cu natura, compus din ambalaje realizate din plante.

Setul de picnic prietenos cu natura este disponibil în 2 variante, pentru 6 și 12 persoane și conține toate ustensilele necesare unui picnic reușit: farfurii din trestie de zahăr, pahare din carton, tacâmuri: linguri, cuțite și furculițe, șervețele și role de saci menajeri necesari pentru a aduna resturile rămase. Seturile de picnic, în ediție limitată, vor fi disponibile pe toate rafturile hipermarket-urilor Carrefour și online, în platforma BRINGO, începând cu 19 august.

Citește și:

Campania ”Picnic prietenos cu natura” propune o ieșire responsabilă la picnic, unde nu deranjăm natura, adunăm resturile rămase și le aruncăm în coșurile de gunoi corespunzătoare, folosim ambalaje realizate din plante, ne asigurăm că distracția și grija pentru mediu merg tot mai bine împreună. În completarea setului de picnic, Biodeck oferă publicului și un scurt ghid pentru un picnic responsabil, care poate fi accesat online, la urmatorul link: Ghid picnic prietenos cu natura sau scanând QR CODE-ul de pe cutia de picnic.

Spune-ne ce crezi despre inițiativă pe: #BiodeckxCarrefour #PicnicPrietenosCuNatura #CarrefourRomania

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.