Setari Cookie-uri

Cu intenții bune. Plantăm un copac la fiecare comandă plasată pe biodeck.ro

Copac cu copac, reînverzim țara. 1 copac, pentru orice comandă plasată pe biodeck.ro.

comunicat de presa

Biodeck lansează campania ”Cu intenții bune. Plantăm un copac pentru fiecare comandă lansată pe biodeck.ro” în perioada 1 – 30 noiembrie. Campania face parte dintr-un plan ambițios al companiei Biodeck de a planta 100.000 de copaci până la finalul anului 2030.

Se apropie perioada cu cea mai mare încărcătură de consum a anului: black friday și apoi febra sărbătorilor. Pentru că oamenii se simt mult mai generoși în aceasta perioadă, față de familie, față de prieteni, față de ei înșiși, ne dorim ca anul acesta să le oferim șansa de a fi generoși față de natură. Care are nevoie de atenție și îngrijire din partea noastră.

Anul aceasta, ne dorim ca partenerii noștri să fie parte din misiunea noastră. Ne dorim, ca împreună cu ajutorul lor, să-i arătăm naturii puțin respect. Astfel, la orice comandă lansată de ei în perioada 1 - 30 noiembrie, vom planta câte un copac în numele lor.

Citește și:

Cum facem asta: vom lucra împreună cu un Asociația Viitor Plus și vom dona către ei suma revenită în urma comenzilor plasate timp de 1 lună de zile.

Împreună vom planta copaci care vor ajuta pădurea să-și reîntregească familia. Plantarea unei noi perdele forestiere, va avea loc într-o regiune cu nevoie de împădurire critică, în sudul României. Obiectivul campaniei este acela de a ajuta la împădurirea și revitalizarea zonelor deșertificate sau terenurilor degradate.

După plasarea unei comenzi pe biodeck.ro, clientul va primi un certificat de adopție pentru copaci. Odată ce arborii vor fi plantați, în primăvara lui 2021, acesta va putea urmări pe pagina proiectului https://www.facebook.com/adoptauncopac actualizări cu privire la dezvoltarea pădurii din care aceștia fac parte.

Citește și:

Misiunea echipei Biodeck este aceea de a face lumea un loc mai bun pentru generațiile viitoare. Această campanie va permite tuturor clienților și partenerilor noștri să fie parte din misiunea noastră și împreună să lăsăm în urmă o lume mai curată, mai bună.

Copac cu copac, reînverzim țara. 🌳

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.