Setari Cookie-uri

Advertorial Biodeck lansează prima colecție de ambalaje biodegradabile și compostabile pentru copii

Biodeck, furnizor de ambalaje biodegradabile și compostabile, lansează Jungle, o colecție pentru copii curioși și responsabili. Colecția este ilustrată de artista romancă, Corina Dragan și cuprinde o serie de 10 produse biodegradabile și compostabile, realizate din resurse regenerabile, adresate copiilor.

Gândită ca o invitație la joacă și explorare, colecția Jungle include produse precum pahare, boluri, farfurii din carton, paie, față de masă, coifuri și triunghiuri pentru petreceri. Este prima colecție de ambalaje bio-based și compostabile din România, adresată copiilor.

Credem că educația este principalul factor al evoluției și al dezvoltării, iar grija față de mediu se învață încă de la vârste foarte mici. E important să știe că există și aceste alternative la plasticul de unică folosință și de aceea am decis sa realizăm o colecție dedicată copiilor. Ideea colecției s-a născut ca urmare a unei solicitări venite din partea unuia dintre partenerii noștri, care organizează petreceri pentru copii, dar care își dorește în același timp ca petrecerile sale să aibă o amprentă cât mai redusă de carbon. Așadar, suntem bucuroși să ne dezvoltăm portofoliul de produse cu o colecție adresată copiilor și sperăm că în felul acesta petrecerile din următoarea perioadă să țină cont și de criterii de sustenabilitate, a declarat Adrian Georgescu, Director General Biodeck.

Colecția este disponibilă online, pe www.biodeck.ro și în magazinele Carrefour din toată țara.

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacat la marketing@biodeck.ro.

***

Biodeck este pionier în soluţii inovatoare pentru noua generaţie de ambalaje sustenabile, produse realizate din plante, cu impact climatic redus, biodegradabile și compostabile

Ne propunem să oferim alternative cu amprentă redusă de carbon la ambalajele tradiționale de unică folosință. Noua generație de ambalaje Biodeck au la bază plante, cum ar fi amidonul de porumb și trestia de zahăr, iar procesul lor de producție este unul prietenos cu mediul datorită emisiilor scăzute de carbon. Toate produsele noastre respectă reglementarile UE cu privire la biodegradabilitate si compostabilitate si au certificarile necesare care sa ateste calitatile lor

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.