Setari Cookie-uri

Serviciul de livrare în 30 de minute de la Carrefour prin Bringo ajunge în Brașov și Constanța

Odată cu noul val de expansiune, serviciul este disponibil în șase orașe

Serviciul de livrare rapidă Carrefour prin Bringo continuă să se extindă, acoperind, începând de astăzi, două noi orașe - Brașov și Constanța. Clienții pot comanda prin aplicația Bringo produse de la magazinele Carrefour Market și Market Express din proximitatea lor, cu livrare în doar 30 de minute și un cost redus de 9.99 lei per comandă, opțiune care se adaugă celei standard, de la hipermarketurile Carrefour, cu livrare în 90 de minute. Este deja al treilea val de expansiune pentru noul serviciu, lansat în zone restrânse la finalul lunii august și care ajunge să fie disponibil acum în șase orașe: București, Iași, Cluj, Timișoara, Brașov și Constanța.

În prezent, 43 de magazine în format Carrefour Market și Market Express susțin serviciul de livrare rapidă în aceste 6 orașe, dintre care 4 sunt din Brașov (Market Express din Str. Ștefan Baciu nr. 64 și supermarketurile Carrefour Market din Str. Crișului, nr. 18, Bd. Alexandru Vlahuță nr. 10 și Str. Nicolae Bălcescu nr. 62) și 4 din Constanța (Market Express din Aleea Albatros, Nr. 4 și supermarketurile Carrefour Market din Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 10, Str. Cismelei Nr. 2C și Str. Răscoala din 1907 Nr. 8). În total, peste 100 magazine Carrefour în toate cele trei formate - Hipermarket, Market și Market Express - din 37 de orașe din țară, sunt incluse în platforma Bringo.

Citește și:

„Mai mult decât orice, clientul de astăzi își dorește opțiuni: pentru cumpărături consistente la final de săptămână, dar și pentru cumpărături facile și rapide pentru a-și completa frigiderul sau a-și satisface poftele de moment. Prin modelul nostru omnicanal, urmărim să replicăm experiența din mediul fizic, unde răspundem acestor nevoi prin magazinele multiformat, în platforma Bringo. Continuăm, așadar, să ne extindem serviciul de livrare rapidă, în doar 30 de minute, alături de Bringo, astfel încât clientul să poată apela cu ușurință la magazinele de proximitate și în mediul online, știind că produsele ajung la el în cel mai scurt timp”, a declarat Cătălin Samara, COO & E-commerce Director Carrefour România.

Citește și:

Ca și în cazul clienților din București, Iași, Cluj și Timișoara, cei din Brașov și Constanța au acum în aplicația Bringo atât opțiunea unui hipermarket Carrefour, cu livrarea tradițională în 90 de minute și contra unui cost standard de 19,99 lei, cât și noile opțiuni de supermarketuri și marketuri express de proximitate, cu livrare rapidă, în 30 de minute, în schimbul unui cost redus. Mai mult, prima comandă este gratuită pentru noii utilizatori, dacă introduc codul „bunvenit1” în aplicația Bringo, în cazul comenzilor de peste 99 lei.

Livrarea rapidă, de 30 de minute, oferă acces la peste 90% din sortimentul magazinului din proximitate, iar toate produsele sunt disponibile la același preț ca cel din magazinele fizice, în contextul în care Bringo nu practică adaos comercial.

Citește și:

„Bringo este o poveste de succes, dezvoltată în România și exportată către alte țări. Fie că sunt pe fugă, fie că doresc să se concentreze pe activități care contează pentru ei, clienții știu că pot apela la Bringo și shopperii săi personali, care fac cumpărăturile pentru ei, așa cum și le-ar face chiar ei. Prin parteneriatul puternic cu Carrefour, dezvoltăm serviciile de livrare, incluzând tot mai multe magazine de proximitate și tot mai multe orașe pe harta livrării rapide”, a adăugat Ioana Ilie Dobre, Director General Bringo.

Prin intermediul aplicației Bringo, disponibilă gratuit în App Store și Google Play, cumpărătorii pot alege produse din Carrefour fără adaos comercial. Carrefour România este cel mai mare partener al Bringo, punând la dispoziția clienților o gamă de peste 50.000 de produse și activând în aplicație cu toate magazinele de tip hipermarket și supermarket sau express. Cumpărăturile sunt făcute de un personal shopper care comunică în timp real cu clientul, experiența cumpărăturilor de la distanță fiind semnificativ îmbunătățită.

Citește și:

***

Despre Carrefour

Carrefour România oferă clienților săi un univers de posibilități de a face cumpărături în siguranță: direct în cele peste 360 de magazine din țară, unde, cu aplicația Carrefour și casele de marcat Self Service, sesiunea de shopping devine rapidă și ușoară sau prin serviciile de online shopping cu livrare acasă sau Click & Collect: www.carrefour.ro și platforma BRINGO, disponibilă gratuit în Google Play și App Store.

Carrefour susține comunitățile în care activează prin programe și inițiative naționale pe termen lung, cu impact pozitiv în societate, în ansamblul ei: Cooperativa Agricolă Vărăști, prima de acest gen fondată de retailer în România, Deschidem Vinul Românesc și Creștem România BIO, în cadrul căreia a introdus în premieră în România, eticheta “în conversie la bio”. În plus, Carrefour a susținut atât financiar cât și prin transfer de expertiză, înființarea Fundației pentru Dezvoltarea Agriculturii, organism independent care își propune să contribuie la o schimbare sistemică a sectorului legumicol din România. Totodată, a lansat programul Act For Good, care transformă cumpărăturile într-o experiență personalizată cu impact social: prin fiecare sesiune de shopping, și nu numai, utilizatorii primesc puncte Act For Good, prin care pot face fapte bune, dar pot și beneficia de reduceri și oferte personalizate.

Citește și:

Ducând mai departe grija pentru comunitate și mediul înconjurător, Carrefour România derulează Punem Preț pe Plastic, un program de economie circulară adresat reducerii cantității de ambalaje din plastic și introducerii plasticului într-un circuit responsabil, prin reducere, refolosire și reciclare. De asemenea, compania a introdus pungile biodegradabile și compostabile alături de o gamă extinsă de produse biodegradabile, realizează programe de colectare selectivă și derulează inițiative de încurajare a bunelor obiceiuri. Acestor inițiative li se adaugă contribuția de peste un deceniu la Banca de Alimente - Crucea Roșie și suportul pentru multe alte programe prin care susține comunitățile vulnerabile și reduce risipa alimentară.

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.