Setari Cookie-uri

Jurnalul misoginului: Femeia cu testicule

Era o vreme cand femeia statea la coada cratitei. Da, da, acolo te trimit! Deci daca esti pudica, te rog sa citesti articolul despre smacuri si tzoale pe care il gasesti mai sus fiindca urmatoarele randuri te vor scoate din pepeni.

Era o vreme cand femeia statea la coada cratitei. Da, da, acolo te trimit! Deci daca esti pudica, te rog sa citesti articolul despre smacuri si tzoale pe care il gasesti mai sus fiindca urmatoarele randuri te vor scoate din pepeni.

Asadar, era o vreme buna. Era misto: femeia iti gatea, iti calca, iti facea copii. Cam atat. Cosea. Inainte de asta torcea, dar apoi a inceput sa cumpere ata de la supermarket. Seara, cand ajungeai rupt de la munca, o gaseai zambitoare si calda. Femeia era zambitoare, masa era calda. Pe femeie o incalzeai mai tarziu.

Erau vremuri bune, va spuneam. Pentru ca faceam fiecare ceea ce eram proiectati sa facem: voi copii, noi... noi ce mai ramanea - mai un copac de taiat, mai un urs de doborat cu bratele goale.

Apoi, s-a stricat aranjamentul. Suspectez ca totul a inceput cand femeia a pus mana pe sapa. Ca sa-i arate barbatului cum se face. Ce-i drept, ati sapat mai bine. Asa ca v-am lasat pe voi. Noi ne-am dus la birt. Voua vi s-a facut frig, ati taiat lemne. A fost placut sa gasim munca gata facuta cand ne-am intors pe treispe carari acasa. Am ca am repetat figura.

Undeva, printre betii, am inceput sa dezvoltam tot soiul de idei crete si-am inventat, vorba cantecului, roata si becul si televizorul si geaca de piele cu tinte. Le-ai luat pe toate si le-ai facut mai bune. V-am lasat, ne-am intors la birt.

Apoi, am inceput sa ne cam ofticam. Asa ca am decis sa ne reluam pozitia de cap. Am construit blocuri inalte si ne-am asezat birouri in varf. V-am tinut aproape, fix la intrare, sa ne faceti cafeaua si sa ne incantati privirea. Altfel spus, sa faceti treburile acelea pentru care ati fost proiectate. Nu v-a convenit. V-ati dat cu fundul de pamant pana v-au cazut ovarele in chiloti si ati constatat ca pot trece lejer drept testicule (am voie sa zic “c*&#e”?). Asa ca ati facut pe dracu-n praznic si ne-ati luat locurile. N-am zis ca sunteti proaste, desi intr-un fel sunteti. Pentru ca, in loc sa sedeti comod unde va e locul, voi sunteti dispuse sa munciti dublu numai pentru a ne arata ca sunteti mai bune. Stim ca sunteti, deci nu inteleg ce anume v-ati propus sa dovediti si cui.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.