Setari Cookie-uri

Pregatiri pentru marea revedere

Mi-am luat o zi de concediu. M-am plimbat pe la coafor, manichiura, pedichiura, tratament facial si pensat. Totul discret. Nu trebuia sa se vada ca m-am chinuit prea tare.

In realitate, eu intotdeauna reactionez scandalos in fata emotiilor. Mi-am petrecut toate examenele importante din viata impartindu-mi timpul intre toaleta si sala de examinare. In alte situatii, m-as putea bucura ca slabesc. Dar nu acum. Nu azi! Dumnezeule! Ma prind in urma blestemele de la petrecerea cand imi pregatisem razbunarea cu fiola de laxative!

“Karma!” a completat Florentina pregatindu-se sa plece spre farmacie.

“Staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai!” am tipat dupa ea in vreme ce-mi simteam stomacul explodand. “Ia cardul meu American Express. Am 10% reducere si la farmacie”.

Florentina m-a privit stupefiata. Stiu, sunt obsedata, dar oare nevoia mea de a face shopping inteligent nu poate fi interpretata ca o pornire de a face economii?

O ora si doua saprosane mai tarziu eram iarasi pregatite de plecare. Sigur, fata mea schimonosita de durerile colicative din ultima vreme nu mai arata chiar impecabil, nici rochia nu mai era calcata la dunga, iar parul mi se incretise de la toate transpiratiile care imi strabatusera corpul. Dar am plecat spre centrul vechi hotarata fiind sa-i impresionez pe toti cei care imi marcasera adolescenta acneica.

Si apoi s-a intamplat: marea revedere. Intalnirea cu colegii de liceu. Dar sunt prea obosita sa v-o povestesc acum, asa ca aceasta istorioara ramane pentru maine!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.