Setari Cookie-uri

Pregatiri pentru marea revedere

Mi-am luat o zi de concediu. M-am plimbat pe la coafor, manichiura, pedichiura, tratament facial si pensat. Totul discret. Nu trebuia sa se vada ca m-am chinuit prea tare.

Citeste primele 4 episoade din Jurnalul unei shopaholice:

Episodul 1: Nimic de spus, sunt doar eu, Maria
Episodul 2: Un portofel pierdut
Episodul 3: Ani de liceu
Episodul 4: Ce mi-au prezis cartile de tarot

Episodul 5: Pregatiri pentru marea revedere

Mi-am luat o zi de concediu. M-am plimbat pe la coafor, manichiura, pedichiura, tratament facial si pensat. Totul discret. Nu trebuia sa se vada ca m-am chinuit prea tare.

“Sa arate bine, dar sa nu se vada ca e coafat” i-am explicat stilistei si s-a uitat putin crucis. “Cum adica ?” m-a intrebat nedumerita. “Adica sa para ca sunt frumoasa de la natura, nu de la salon”. Privirea ei era in continuare goala, dar a inceput sa-mi maseze scalpul resemnata.

Sigur ca lucrurile nu au mers chiar cum trebuia: parul meu - cica aparent necoafat, a sfarsit intr-un semicoc rebel imbibat cu fixativ. Ca de nunta…

Asa ca, odata ajunsa acasa, a trebuit sa-mi pun dusul in cap si sa apelez la vechea mea placa de par.
Mai apoi, cosmeticiana s-a gandit (tocmai acum!) sa-mi modifice forma sprancenelor. A modificat-o prost. Arat ca Cher si imi sta oribil, chiar daca Florentina a incercat sa ma convinga ca imi da un aer medieval.

Insa partea cu adevarat picanta urmeaza abia acum.

Eram aproape gata. Ma imbracasem cu rochita mea neagra, cumparata cu cateva zile in urma, ma incaltasem cu o pereche de pantofi peep toe superbiiiii de la Aldo si imi pusesem niste cercei tip perla (din plastic, evident). Tinuta se asorta perfect cu manichiura french si machiajul discret. Sigur, mi-ar fi stat tare bine cu un coc a la Audrey Hepburn, dar acesta mi-ar fi dat de gol stradania indelungata, asa ca parul intins cu placa era alternativa perfecta. Si tocmai cand imi admiram rezultatul in oglinda, am simtit ca ma trec toate transpiratiile si stomacul meu se revolta. “Probabil de la mancarea chinezeasca de mai devreme”, i-am explicat Florentinei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.