Setari Cookie-uri

Jurnal: Florentina face, astrologia desface!

Savuram, in urma cu cateva zile, o delicioasa ciocolata calda intr-o cafenea din buricul Bucurestiului (unde, daca tot veni vorba, beneficiam de reducerea de 10% de pe cardul meu American Express). Aveam intins intre ambele urechi un ranjet cat o felie de pepene rosu in vreme ce Alex imi povestea ce facuse in ziua respectiva. Simteam ca suntem impreuna de vreo douazeci de ani, iar ideea imi suradea in mod deosebit.

Florentina mi-a deschis harta astrologica. S-a uitat atent pret de cateva minute care mi-au parut o vesnicie. Apoi a oftat, a scos un “hmmmm” pe care n-am stiut sa-l intrepretez prea bine. A comentat doar pentru ea ceva care suna a “nu se poate”. A dat din cap. A mormait iar.

“Sigur Alex e nascut la 7 dimineata?” m-a intrebat in cele din urma. Am dat din cap afirmativ simtindu-mi inima in gat.

Florentina m-a privit zambind. Doamne, eram in pragul unui infarct.

“Nu-ti spun nimic!” mi-a zis razand.

Cum adica nu-mi spunea nimic? Voiam sa stiu, sa stiu tot! Aici si acum!

Florentina plutea prin casa razand.

“Cred ca aceasta este una dintre acele situatii in care e mai bine sa imi tin gura. Crede-ma, e pentru binele tau. Oala mea nu fierbe aici (ce-i apucase pe toti cu oalele si fierturile?).” a fost tot ceea ce mi-a spus in ciuda rugamintilor fierbinti pe care i le-am adresat tot restul serii.

Nu am ce sa va povestesc mai mult de atat. Va las si pe voi in tren pana saptamana viitoare la fel cum m-a lasat si pe mine Florentina…

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.