Setari Cookie-uri

Parerea barbatilor despre femeile la volan

Le place sa ii alintam, se simt rasfatati si ne iubesc si mai mult cand gasesc cina pregatita, adora sa le facem masaj, dar (exista un mare “dar”) in momentul in care ne vad la volan, majoritatea barbatilor se inspaimanta, considerandu-ne o mare amenintare.

Pentru unii dintre barbati, femeia care are permis de conducere este un dezastru: nu stie sa parcheze, i se opreste masina in intersectie, nu cunoaste semnele, blocheaza traficul. In concluzie, ar trebui sa fie dat prin lege ca femeile sa nu aiba voie sa conduca. Serios, domnilor?

Suntem capabile sa tinem casa curata, sa facem de mancare, sa avem grija de familie, sa fim independente si nu stim sa conducem? De ce aveti impresia ca nu ne pricepem deloc la masini, motoare, electronice si alte aparaturi?

Daca facem mici investigatii (fara a irosi prea mult timp) descoperim ca sexul feminin este mult mai prudent atunci cand vine vorba de condus. Potrivit statisticilor realizate de Politia Rutiera femeile nu sunt doar mai bune decat barbatii in ceea ce priveste sofatul, ci sunt si mult mai prudente si precaute.
Kudika
14 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.