Setari Cookie-uri

Ziua Indragostitilor sarbatorita ca la carte

Cat ai zice “Te iubesc”. Atat de aproape e Ziua Indragostitilor de tine. Fie ca sarbatoresti Valentine’s Day, fie ca astepti Dragobetele, ne-am gandit sa-ti fim aproape cu sugestii chic si extrem de atragatoare. Si pentru tine, si pentru el.

Tocmai pentru ca ne-am adunat toate si am ajuns la concluzia ca nu e tocmai simplu sa fii indragostita perfecta, ne-am decis sa nu te lasam si pe tine prinsa in aceasta “ingrijorare” si sa-ti spunem cateva tips & tricks pentru o seara a indragostitilor a la carte.

Ai zice ca tot ce conteaza e lenjeria intima pe care el o va aprecia, nu-i asa? Ei bine, mai avem noi si alte arme secrete intru cucerire! Si toate la un click distanta, pentru ca tu sa nu-ti pierzi energia pe alte detalii. Si toate disponibile online, asa incat tu, femeia ocupata cu jobul sa ai timp de astfel de cumparaturi. Si-acum pe locuri, fii gata, sexy!

Sexy poate fi si o surpriza, de exemplu! Ai putea sa iti transformi dormitorul. Sa fie special. Ai putea alege o lenjerie de pat satinata, moale, simbol al unei seri pline de pasiune.

Ai putea sa completezi atmosfera cu o muzica romantica, in surdina si cateva lumanari aprinse, ce vor completa perfect tabloul unei seri in doi.

Citește și:

Atmosfera Valentine's Day

Pregateste sticla de vin sau de sampanie – voi stiti cel mai bine ce preferinte aveti. Poti adauga ceva dulce – pe langa saruturi si imbratisari – pentru a va delecta toate simturile.

Lenjerie: 349 lei; Lumanare: 32,90 lei; Vin Spania: 25 lei; Sampanie: 220 lei

Se spune ca delicioasa ciocolata are proprietati afrodisiace. Cu singuranta, efect afrodisiac are si un set de underwear. Alege bine – ceva senzual, fara doar si poate, dar si confortabil, iti dorim seara sa fie cat mai lunga!

Desigur, pana la lenjeria intima dantelata, conteaza “dragostea la prima vedere” din seara indragostitilor. O rochie midi, ce pare cuminte din fata dar ascunde o surpriza – insertii transparente sau decupaje – la spate, este o optiune HOT.

Seara romantica

Ciocolata: 10,45 lei; Lenjerie modelatoare: 98 lei; Rochie midi: 214,99 lei

Citește și:

In completarea ei, pantofi cu toc si cadoul perfect, pentru el! Si daca vrei sa-i dai un pont pentru a primi si tu la randul tau mici surprize incitante, buchetul perfect de flori e aici iar o bijuterie fina nu va dezamagi niciodata!

Seara de Valentine's Day

Pantofi aurii: 269 lei; Clopotel: 29 lei; Trandafiri: 259 lei; Bratara: 76 lei

Mai ramane doar sa decizi ce cadou alegi pentru el si mai ales cum alegi sa-i spui ce iti doresti la randul tau. Te sfatuim sa-i arati ultima parte din acest material.

Sursa Foto Front Page: pexels.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.