Setari Cookie-uri

Cadouri rasfat pentru orice ocazie!

Ati crezut cumva ca pralinele bune se fabrica si se aduc numai din Belgia? Inseamna ca nu ati gustat inca pralinele Choco Fashion, praline artizanale “made in Romania”.

Advertorial

Praline cu arome clasice cu care nu dai gres niciodata pentru ca iubim cu totii scortisoara, caramelul sau vanilia si praline cu arome speciale. Pentru ca la Choco Fashion vei gasi o gama foarte variata de sortimente care pot incanta pana si cele mai pretentioase gusturi.

O gama care se diversifica continuu si vei avea supriza ca de la saptamana la saptamana sa gasesti o noua aroma de descoperit.

Pralinele sunt intr-adevar un rasfat pentru gusturi. Iar secretul celor de la Chocofashion este mixul de pasiune, experienta, dedicatie si ingrediente de calitate superioara.

Colectia de 1-8 Martie de anul acesta incanta prin delicatete. Trandafirul din ciocolata cu crema fina cu aroma de fructul pasiunii poate fi un cadou deosebit cu ocazia Martisorului, iar buchetul de fructe in ciocolata va fi apreciat de orice femeie pe care doresti sa o impresionezi de 8 Martie. Cutiuta cu o pralina si cu aer de primavara poate tine locul martisoarelor oferite colegelor de clasa sau de birou.

Citește și:

Totusi punctul forte al gamei de produse Choco Fashion este reprezentat de elegantele cutii pline cu praline diverse sortimente care se potrivesc oricarei sarbatori si poate fi cadoul ideal in multe momente importante din viata.

Choco Fashion se bucura si de aprecierea clientilor corporate. Firmele aleg sa ofere partenerilor si clientilor cadouri din ciocolata artizanala de calitate superioara, iar Choco Fashion este alegerea cea mai potrivita. De asemenea, un atu al activitatii firmei este posibilitatea branduirii pralinelor cu logo sau mesajul sau poza dorita de catre client.

Iata ca nu vorbim numai despre o gama vasta de produse (de la praline, la produse de cofetarie, figurine, produse candy bar, ambalaje elegante, etc), ci si de o gama vasta de posibilitati si servicii pe care Choco Fashion le ofera clientilor sai, fiind astfel o alegere de incredere pentru orice tip de eveniment sau sarbatoare.

Citește și:

Descopera intreaga colectie pe site http://www.chocofashion.ro/.

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.