Setari Cookie-uri

Eu cand ma fac mare vreau sa ma fac mireasa. Sau bagaboanta.

Poveste de viata: A revoltat-o profund cerea lui pentru ca in fisa postului de mireasa nu scria nimic despre parteneriat, egalitate, drepturi si obligatii egale. Scria doar matase, dantela, flori, lumanari.

Stiti ca imi place sa va povestesc despre prietenele mele. Ele nu sunt chiar asa multe la numar insa fiecare are cateva patanii interesante si una peste alta, se aduna de-as face scurta la mana. Si de la scris. Povestea de astazi e despre Catalina pe care o cunosc de cand erau ghiozdanele mai mari decat noi. Am impartit frateste cate o o guma cand eram copii sau cate un flacau cand eram adolescente. Sa ne-ntelegem, faceam cu randul, nu in acelasi timp. In afara de gumele si flacaii anterior mentionanti, nu aveam prea multe lucruri in comun. Mie imi placea sa ma joc de-a Dosarele X, ei ii placea sa se joace de-a nunta. De altfel, asta a fost singurul vis al Catalinei, sa se vada mireasa. Atunci cand o intrebai ce vrea sa se faca atunci cand o sa creasca, ea raspundea acelasi lucru de fiecare data spre deliciul familiei: mireasa sau bagaboanta. Asa au invatat-o parintii ei sa spuna pentru ca, nu-i asa, este atat de amuzant si de corect fata de un copil!

Citește și:

Nu si-a dorit nimic altceva in viata decat o nunta, fara sa se gandeasca prea mult la ce se intampla dupa saptamana de miere. Din acest motiv, de cand o stiu eu a fost atrasa de barbati care aveau mai degraba figuri de tati devotati decat de amanti inflacarati, pam-pam! Potenta lor financiara era criteriu important de selectie si daca nu se ridicau la inaltimea asteptarilor ei, Catalina nu le mai raspundea la telefon. Nu e momentul sa judecam oamenii, femei si barbati si restul de genuri dintre ei care fac lucrul asta pentru ca nu despre asta e vorba.

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.