Setari Cookie-uri

Feminintate. Bucurie. Renastere.  Care este cuvantul tau pentru primavara?

Cuvantul este una dintre cele mai puternice forte din Univers.

De cate ori nu ti s-a intamplat ca un simplu cuvant nu doar sa iti schimbe starea de spirit dar chiar sa iti provoace o senzatie fizica in corp?

Rostim zilnic mii de cuvinte, fara sa ne dam seama de efectul lor. Uneori le rostim fara sa le acordam prea mare atentie. Insa atunci cand simtim o emotie sau un sentiment puternic - iubire, furie, dezamagire, frustrare, de exemplu, ne punem intreaga energie in vorbele pe care le rostim. De aceea, vorbele au puterea magica de a alina sau de a face rau. Pentru ca ceilalti simt energia de dincolo de vorbe.

Se spune ca gandurile nu dispar niciodata. Ele raman undeva, in Univers. La fel si vorbele, ganduri spuse cu voce tare. Cu cat emotia din spatele unei vorbe este mai mare, cu atat acesta este mai puternic. Cu cat intentia este mai bine definita, cu atata vorbele au sanse mai mari sa isi implineasca misiunea.

Citește și:

Acum, ca esti constienta de puterea cuvintelor pe care le rostesti zilnic, iti propun sa iti alegi un cuvant doar al tau pentru aceasta primavara. Un cuvant care sa cuprinda visele si dorintele tale pentru urmatoarele trei luni. Dar si starea de spirit pe care iti doresti sa o ai, precum si emotiile pe care iti doresti sa le cultivi. Tine cont de specificul acestei perioade in care natura se trezeste la viata, inmugureste si creste. In care ziua incepe sa le lungeasca iar soarele sa prinda putere.

Gandeste-te la culorile primaverii, la prospetimea aerului si cantecul pasarilor. Simte gustul fructelor de primavara si parfumul florilor. La stropii de ploaie care hranesc. Iti spun toate acestea pentru ca si tu faci parte din natura. Cu cat integrezi ciclurile naturale in viata ta, cu atata existenta ta este mai lina si mai placuta.

Cauta-ti cuvantul in suflet, nu in minte. Gandeste-te la el ca la un fel de mantra pe care ti-o spui dimineata si seara, poate chiar ti-l scrii pe oglinda de la baie (eu asa am facut). O mantra care, in momentele in care uiti cine esti sau te simti complesita de viata, te ajuta sa revii pe linia de plutire si sa iti reamintesti de visul tau.

Citește și:

Feminintate. Bucurie. Renastere. Care este cuvantul tau pentru primavara?

PS - te poti gandi de pe-acum la cate un cuvant pentru vara, toamna si iarna. Insa nu uita ca suntem intr-o permanenta schimbare si ca nimic, nici macar cuvintele alese de tine, nu este imuabil.

Foto by Markevich Maria / Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.