Setari Cookie-uri

5 secrete pe care nu trebuie sa i le spui iubitului tau

Anumite vorbe, spuse intr-un anumit context, pot duce la situatii mai putin placute!

secrete Foto: Ollyy, Shutterstock

Uneori, este mai bine ca anumite lucruri sa ramana nespuse. Nu este vorba de minciuna, ci de delicatete fata de partenerul de viata. Anumite vorbe, spuse intr-un anumit context, pot duce nu doar la sentimente ranite dar si la un efect negativ de durata. Iata cinci secrete pe care nu trebuie sa le spui niciodata iubitului tau.

1. Lucrurile negative pe care familia sau prietenii tai ti l-au spus despre el

Este mai bine sa tii pentru tine reactiile initiale mai putin placute pe care cei apropiati le au fata de iubitul tau. Acestea pot rani cu usurinta, pe termen lung. Oamenii iarta insa tin minte.

2. Obiectiile pe care le ai la adresa familiei sale

Nu te apuca sa ii critic familia din prima zi pentru ca e posibil sa nu ii placa. Poate ca este de acord cu tine insa tine cu familia. Partenerii devin adesea defensivi atunci cand familia le este criticata iar tu vei sfarsi prin a te simti atacata si ingrijorata de faptul ca el are o legatura ciudata cu familia.

Citește și:

3. Cat de bun la pat este fostul

Majoritatea barbatilor sunt nesiguri in privinta abilitatilor amoroase si doresc sa auda ca sunt cei mai buni iubiti pe care o femeie i-a avut vreodata. Asadar, nu ii povesti despre noptile nebune de amor pe care le-ai avut cu exul. Nu numai ca va deveni nesigur, ci va fi bantuit de imaginea ta facand sex cu un alt barbat ceea ce se va reflecta asupra performantei sale din dormitor.

4. Visele tale in privinta viitorului sau financiar

Ii sustii dorinta de a-si transforma hobby-ul intr-un business care sa functioneze insa sunt zile in care ti-ai dori sa aiba un job ca tot omul. Fii atenta ce ii spui si cum ii spui pentru ca orice comentariu pe aceasta tema il poate face sa se inchida si sa se simta respins.

5. Fanteziile sexuale pe care le ai cu prietenii lui

Sa mai spun ca este o poveste care nu se va termina bine? Aceasta va declansa, insecuritate si gelozie si il va face sa fie suspicios. Daca ai astfel de ganduri, intreaba-te, mai bine, daca iti doresti intr-adevar sa fii in relatia in care esti.

Citește și:

Foto prima pagina: Anetlanda, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.