Setari Cookie-uri

Miracolul iubirii

Atunci cand esti iubire si oamenii din jurul tau sunt iubire.

iubire Foto: De Visu, Shutterstock

Cum ar fi sa te intorci acasa dupa cateva zile si cineva sa iti spuna din toata inima "mi-ai lipsit"? Sau sa participi la un eveniment in calitate de moderator iar la sfarsitul acestuia sa ti se spuna: iti multumim, ti-ai facut bine treaba si ne-am simtit linistiti in compania ta? Sau sa transformi o neintelegere intr-o prietenie? Toate aceste lucruri mi s-au intamplat si ti se pot intampla si tie. Cu conditia sa te conectezi la iubirea din sufletul tau.

Poate ca vei spune ca nu exista sau poate ca inca o cauti in afara ta. Sau poate crezi ca nu exista. Eu te asigur ca exista si ca nu este nevoie sa o cauti mai departe de tine. Daca vei fi atenta la semnalele pe care ti le trimit emotiile tale si la intamplarile din viata ta, la un moment dat o vei gasi. Si chiar daca, din cand in cand vei uita ca este acolo, iti va fi usor sa o regasesti. Ceva sau cineva te va purta intr-acolo.

Citește și:

In cazul meu, profesoara mea de iubire este Oona, un yorkie in varsta de trei ani. Am fost departe, dincolo de ocean, atunci cand Oona a suferit o ruptura a musculaturii abdominale. Am masurat camera de hotel in lung si in lat rugandu-ma sa supraviestuiasca operatiei. Si mi-am dorit sa pot sa preiau rana in locul ei pentru ca ea sa nu sufere. Insa mi-am dat seama de uriasa capacitate de iubire a sufletului uman. Am stiut ca Oona o simte chiar si de la distanta. Si am decis sa o revars asupra oamenilor din jurul meu, prieteni, cunostiinte sau straini. Printr-un zambet, o vorba buna, o imbratisare. Prin intentia nerostita de a le face bine cu prezenta mea. Prin urarea nerostita de a le fi bine. Prin respectul aratat fiecaruia dintre ei. Aratand intelegere si compasiune si neluand nimic personal. Permitandu-le sa fie ei insisi. Fiind iubire.

Citește și:

Atunci cand esti iubire si oamenii din jurul tau sunt iubire. Nevoia lor de conflict si teama dispar. Rasufla usurati ca, in sfarsit, pot fi autentici - pot fi si ei iubire, si se bucura sa fie in prezenta ta. Iar inima ta redevine acea fantana atat de plina incat trebuie sa se reverse.

PS - Oona este bine acum

Foto prima pagina: M.Photos, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.