Setari Cookie-uri

Practica iubirii: trecerea de la Iubirea individuala la Iubirea absoluta

Cu toate ca avem sansa sa o traim zilnic, inca de la prima respiratie pana la ultima, iubirea ramane o mare necunoscuta pentru omenire.

Iubirea, ca practica zilnica, are puterea fantastica de a transforma si alchimiza situatii de viata, persoanele din jurul nostru, astfel incat sa intelegem ca probabil, ziua noastra cea mai neagra ar putea deveni cea mai luminoasa zi, momentul zero din care sa pornim schimbarea modului nostru de a fi, de a gandi sau de a actiona, dandu-ne forta de a vedea lucrurile bune, lumina in intuneric, de a transforma totul in jurul nostru si, de ce nu, de a deveni treptat cea mai inalta versiune a noastra. Jocul este simplu: zambiti mereu, caci zambetul este molipsitor, iertati in fiecare clipa, ganditi-va ca viata este ca un film in care, dupa terminarea lui, pana si personajele negative sunt oameni in timpul liber, care iubesc si ei la randul lor.

"Prin iertare, prin zambete, prin politete, prin pace, aceasta lume poate fi salvata", conchide profesorul international de yoga Dana Tupa, fondatorul PURNA Yoga Academy – prima scoala de yoga din Romania acreditata de Yoga Alliance International din Statele Unite.

Citește și:

Foto prima pagina: Novi Elysa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.