3 tipuri de parteneri care par sufletul tau pereche dar nu sunt

3 tipuri de parteneri care par sufletul tau pereche dar nu sunt

Vor veni in viata ta oameni pe care ii vei putea confunda usor cu sufletul tau pereche.

suflet perecheFoto: Lightspring, Shutterstock

Se spune ca sufletul tau pereche este acea persoana speciala pe care ai fost de acord sa o intalnesti inainte de a veni pe Pamant. Asta nu inseamna ca va aparea in viata ta exact cand vrei sau ca nu vei avea de trecut teste, depasi obstacole si provocari. Este nevoie de munca cu sine evolutie umana inainte ca cele doua suflete sa rezoneze suficient de puternic pentru a se intalni

Pentru a complica lucrurile chiar mai mult, vor veni in viata ta oameni pe care ii vei putea confunda usor cu sufletul tau pereche. Iata cum arata acestia

1. Barbatul de care te indragostesti pe loc

Te vei simti entuziasmata, in al noulea cer. Vei crede ca el este o persoana cu adevarat speciala, aproape magica. Vei simti fluturi in stomac. Vei fi nebuna de iubire. Probabil ca vei observa ca aveti pasiuni comune, si chiar aceleasi gusturi si opinii.

Dar toate aceste lucruri nu inseamna ca aceasta persoana este sufletul tau pereche. Iti vei da seama daca este sau nu dupa ce trece indragosteala. Sufletul pereche este persoana alaturi de care te simti acasa, in ciuda oricarei logici sau dovezi. De fapt, nici macar nu trebuie sa cauti o dovada. Pur si simplu stii.

2. Contrariile care se atrag

S-ar putea sa fii una dintre acele femei atrase de barbati care sunt exact opusul lor. La inceput va parea ca sunt acolo pentru a te invata ceva, pentru a te ajuta sa cresti. Poate fi cineva distractiv si interesant, la fel ca un suflet pereche. Pe de alta parte, a fi cu cineva cu care nu ai multe in comun poate fi dificil pe termen lung. Alaturi de sufletul tau pereche te vei simti mereu in largul tau si in siguranta sa iti deschizi sufletul.

3. Proiectia parinteasca

Adesea, persoana pe care majoritatea oamenilor o numesc sufletul pereche corespunde ideii de suflet pereche pe care parintii au implantat-o in sistemul lor de credinte in copilarie. Uneori, oamenii sunt atrasi de cineva care le aminteste de unul dintre parintii lor. Insa un suflet pereche adevarat nu este conditionat de nici o idee. Este cineva care rezoneaza cu tine dincolo de sistemul tau de valori si de credintele tale.

Foto prima pagina: www. Iostephy.com, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri