Setari Cookie-uri

4 semne ca ti-ai gasit sufletul pereche

Intre noi si sufletul nostru pereche se creeaza o legatura de suflet care transcede timpul si spatiul.

suflet pereche foto: lisima, Shutterstock

Contrar credintei populare, un suflet pereche nu este neaparat un partener romantic. El poate lua forma unui frate, unui partener de afaceri sau a unui prieten bun. Putem avea mai mult de un suflet pereche pe parcursul unei vieti.

Intre noi si sufletul nostru pereche se creeaza o legatura de suflet care transcede timpul si spatiul. Ca o planta care are nevoie de apa sa creasca, aceasta conexiune sufleteasca are nevoie de incredere, toleranta, iubire si decizia constanta de a sta unul langa celalalt pentru a exista. De aceea, relatia pe care o avem cu un suflet este diferita de celelalte relatii. Iata care sunt cele patru semne care indica faptul ca cealalta persoana iti este suflet pereche.

1. Esti mai inteleapta si mai rabdatoare cu el decat cu ceilalti

Adesea manifestam mai multa rabdare si intelegere cu oamenii cu care avem o conexiune sufleteasca. Lucrurile care te irita la culme la ceilalti nu inseamna nimic cand vin de la sufletul tau pereche. Il intelegi si iti este mai usor sa il ierti. Nu te indoiesti niciodata de motivatiile sale pentru ca il vezi asa cum este, cu o inima pura.

Citește și:

2. Nu ai limite personale fata de el

In relatiile romantice, sufletele perche simt o atractie sexuala puternica unul fata de celalalt. Intr-o prietenie platonica sau intr-o legatura familiala, pereche se imbratiseaza des sau se tin de mana. Apropierea pe care o ai cu sufletul tau nu se manifesta doar la nivel emotional ci se manifesta si prin interactiune fizica dar si la nivel mental.

3. Angajamentul vostru dureaza toata viata

Viata fara sufletul tau este un gand pe care nu il poti intelege pentru ca viata pare insuportabila fara el. Aveti un angajament ferm de a va spijini reciproc in cautarea. Oricare ar fi planurile tale de viitor, indiferent daca implica o familie, inceperea unei afaceri sau cumpararea unei case, conexiunea dintre sufletele voastre face parte din fiecare plan.

4. Ii oferi atentia ta totala

Acordarea atentiei totale sufletului tau pereche se manifesta in mod natural. In ciuda distragerilor constante din jurul tau., esti pe deplin prezenta atunci cand sunt langa tine. Unora dintre oameni li se pare ca amandoi mergeti intr-o alta lume atunci cand incepeti sa discutati unul cu celalalt, o lume pe care numai voi doi o puteti intelege. Ascultati activ si manifestati empatie. Aceasta face ca legatura dinre sufletele voastre sa creasca si iar comunciarea, sa infloreasca.

Citește și:

Foto prima pagina: rudall30, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.