Setari Cookie-uri

În brutăriile Paul găsești produse cu declarații de dragoste

D’eclair your love este invitația pe care brutăriile Paul o adresează tuturor celor care-și doresc să petreacă luna februarie în cel mai romantic mod cu putință.

Astfel, pe parcursul lunii februarie, clienții sunt așteptați în brutării cu o serie de produse în ediție limitată, pe care le pot dărui persoanelor dragi din viața lor.

Sub denumirea de "declarații de dragoste", brutăriile Paul au pregătit éclairs cu tăblițe inscripționate cu mesaje tematice, precum Je t`aime, Toi et Moi și Embrasse-Moi, dar și o selecție de produse în formă de inimă.

Eclere Paul

"Francezii sunt recunoscuți pentru romantismul lor incurabil, iar noi ne dorim să aducem în brutăriile Paul atmosfera specific franțuzească. Luna februarie este momentul ideal în care fiecare dintre noi își poate declara dragostea printr-un gest simplu, dar rafinat.", a spus Ovidiu Albu, Director General, Paul România.

Gama de produse D’eclair your love este disponibilă în toate brutăriile Paul, inclusiv cele de tip chariot, până la data de 25 februarie 2018. Mai multe informații despre campanie, brutării, produse și oferte găsiți pe paginile de Facebook și Instagram ale Paul România.

Citește și:

Despre Paul

Cu o tradiție de peste 125 de ani, Paul definește arta brutăriei franțuzești, fiind renumit pentru rafinamentul și calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.

Istoria Paul începe în 1889, cu o brutărie și patiserie franțuzească de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” franțuzesc: gourmet și sofisticat, dar în același timp tradițional și atemporal. Alături de pasiunea pentru pâinea franțuzească, rețetele unice cu ingrediente atent selecționate sunt elementele care constituie identitatea mărcii Paul.

În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 și deține până în momentul de față 18 brutării în 4 orașe. Acestea se găsesc în București (Dorobanți, Universitate, Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall, ParkLake), Ploiești (Ploiești Shopping City), Cluj (Polus Center și Iulius Center) și Constanța (City Park Mall și centrul comercial VIVO!). În București există și locații de tip chariot amplasate în București Mall, S-Park, Bucharest One, Băneasa Shopping City și Sun Plaza.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/HDesert

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.