Setari Cookie-uri

10 semne ale unei relatii durabile

Cum iti dai seama daca relatia voastra va fi de lunga durata?

relatie de durata foto: Ruslan Sitarchuk, Shutterstock

Unele relatii sunt facute sa dureze o viata. Nu iti trebuie foarta mulat experienta sau dexteritate sa iti dai seama. Daca te recunosti in cele zece semne de mai jos, inseamna ca esti intr-o relatie menita sa dureze mult timp de acum inainte.

1. Aveti incredere totala unul in celalalt

Increderea reciproca este prezenta in relatia voastra. Partenerul tau iti cunoaste toate tainele si tu, pe ale lui. Increderea este un element esential care sustine o relatie de lunga durata.

2. Nu vreti sa va schimbati unul pe celalalt

Va accepti reciproc cu toata unicitatea, imperfectiunile si ciudateniile voastre. Nu simti nevoia sa schimbi ceva la partenerul tau si nici el la tine. Va iubiti si va respectati reciproc.

3. Va simtiti confortabil in compania celuilalt

Deoarece va acceptati asa cum sunteti, va simtiti confortabil in pielea voastra. Nu ascundeti nimic si nici nu va este teama sa va aratati exaact asa cum sunteti.

Citește și:

4. Comunicati fara cuvinte

Legatura stransa dintre voi este caracterizata prin capacitatea de a comunica fara cuvinte. Chiar daca nu vorbiti, va bucurati de compania celuilalt.

5. Nu exista gelozie

Prietenele lui sunt si prietenele tale. Prietenii tai sunt si ai lui. Va puteti intalni cu acestia separat. Intelegeti ca lumea fiecaruia dintre voi nu se invarte in jurul partenerului de cuplu.

6. Nu va simtiti sufocati in relatie

Exista suficient spatiu pentru a respira in relatia voastra. Fiecare dintre voi poate avea propriul spatiu atunci cand are nevoie de el. Sentimentul de confort si stabilitate este cheia unei relatii menite sa reziste.

7. Sunteti de acord sa nu fiti de acord

Stiti ca opiniile voastre nu trebuie sa coincida tot timpul. Va respectati individualitatea si perspectivele diferite. Indiferent de modul in care vedeti o problema, stiti ca nu este un motiv pentru ca voi sa va certati.

Citește și:

8. Va rezolvati usor problemele

A iubi pe cineva inseamna sa eviti sa te certi cu el. Dar daca totusi se intampla asa ceva, preferati sa va concentrati asupra modului de solutionare a situatiei decat asupra a stabili cine este vinovat.

9. Va vedeti impreuna in viitor

Amandoi va includeti unul pe celalalt in planificarea viitorului vostru deoarece nu va puteti imagina viata fara cealalta persoana.

10. Va place sa descoperiti lucruri si locuri noi impreuna

Va place sa incercati lucruri noi precum invatarea unui nou sport sau a unui instrument muzical impreuna. Sau poate sa calatoriti impreuna in locuir noi.

Pur si simplu va place sa fiti unul cu celalalt si sa va distrati.

Foto prima pagina: Benjavisa Ruangvaree, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.