Mic ghid pentru un date reusit la film

Mic ghid pentru un date reusit la film

Dragostea pentru filme se consumă la cinema.

date la film

Abia v-aţi cunoscut sau sunteţi într-o relaţie de ceva vreme şi vă place să vă bucuraţi de timpul petrecut împreună. Cinema City vă oferă ghidul pentru un date reuşit:

1. Alegeţi filmul

Pofta de film se potoleşte mergând la cinema. Profitaţi de nenumăratele producţii pentru care puteţi opta în luna februarie, indiferent de genul preferat, precum: „Fifty Shades Freed” (cel mai fierbinte film al momentului şi capitolul final al faimoasei francize), „Black Panther” (cea mai recentă şi mai intensă aventură din Universul Marvel), „The Post” (o dramă inspirată din fapte reale, cu Meryl Streep în rolul lui Katharine Graham, prima femeie directoare a unui ziar important din SUA: „The Washington Post”), emoţionantul „Phantom Thread” (despre care celebrul actor britanic Daniel Day Lewis a declarat că este ultimul film în care va mai juca), sau povestea fantastică „The Shape of Water” (premiată cu Leul de Aur la Festivalul de Film de la Veneţia şi nominalizată la Oscar la 13 categorii).

2. Alegeţi formatul de cinema

Fie că mergeţi într-o sală standard de cinema sau vizionaţi filmul într-unul dintre formatele unice, disponibile doar la Cinema City, garantăm un date memorabil. Dacă preferaţi imersiunea cinematografică, optaţi pentru IMAX, unde vă veţi bucura de cele mai mari ecrane din ţară. Dacă vă place adrenalina, luaţi bilete la 4DX, unde veţi avea parte de o experienţă absolută, pentru toate cele cinci simţuri. Iar dacă vă doriţi o experienţă romantică all inclusive, nu mai staţi pe gânduri şi alegeţi noul concept VIP prin care aveţi toate ingredientele pentru un date perfect: o experienţă completă de cină & film, cu un singur bilet la cinema.

3. Împărţiţi popcornul

Poate unul dintre cele mai plăcute momente la cinema este chiar acela în care vă aşezaţi pe scaun, poziţionând cutia de popcorn la mijloc, pentru a-l putea împărţi. Iar când rămân ultimele floricele se vede cine e mai generos în relaţia voastră.

4. Creaţi amintiri

Timp de aproximativ două ore, veţi sta unul lângă celălalt, având multe oportunităţi de a vă apropia unul de celălalt. În plus, gândiţi-vă câte inside jokes veţi avea, fie că e vorba despre un citat sau o scenă din film. Amintiri comune, pe care le împărtăşiţi doar voi doi.

5. Repetaţi

De câte ori doriţi, la filme diferite sau chiar la acelaşi film de mai multe ori, mergeţi la cinema. Nici o altă formă de vizionare nu se compară cu cea a marelui ecran, care continuă să-şi păstreze magia şi farmecul de acum 120 de ani, când a avut loc prima proiecţie cinematografică din lume, realizată de fraţii Lumière.

Bonus: până pe 28 februarie, dacă eşti expert în dragoste şi film, Cinema City te provocă la un Quiz special. Intră în concurs pe www.quiz.cinemacity.ro, ghiceşte filmele din aplicaţie şi poţi câştiga un voucher de vacanţă în valoare de 500 de euro, dar şi mult popcorn, pentru ca fiecare vizită la cinema să fie şi mai savuroasă.

Pentru şi mai multe motive, urmăriţi clipul următor: www.youtube.com/watch?v=rd27ViCBH0Y

Foto interior si prima pagina: Dean Drobot, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri