Setari Cookie-uri

4 motive pentru care doua suflete se atrag

Motivul din spatele atractiei este inradacinat in mintea subconstienta.

suflete pereche
Foto: TopMystic, DeviantArt

Desi aspectul exterior al unei persoane conteaza, nu este totul cand vine vorba de magnetism. Magnetismul sau atractia dintre doua persoane nu respecta o anumita regula. Motivul din spatele atractiei este inradacinat in mintea subconstienta. De aceea, uneori nu reusim sa descriem in cuvinte ceea ce ne face sa fim atrase de alte suflete.

Unele prietenii sau relatii de dragoste se construiesc in acest fel. Te intalnesti cu o persoana, schimbi cateva cuvinte si simti ca va cunoasteti decat lumea.

Multi oameni cred ca gasirea acestei persoane inseamna gasirea sufletului pereche. Dar atunci atractia nu se bazeaza numai pe soarta sau destin. Conform stiintei, acestea se bazeaza pe un set de parametri care se afla in mintea noastra subconstienta.

Nu exista o persoana perfecta, care sa fie facuta pe calapodul alteia. Secretul unei relatii perfecte consta in actiune si intelegere constanta asta dupa ce ce prima atractie a trecut. Iata patru motivce datorita carora doua suflete sunt atrase unul de celalalt.

Citește și:

Secretele unei relatii perfecte

1. Compatibilitate mentala

Atragi pe cineva atunci cand aveti acelasi nivel de gandire. Acest lucru este adesea vazut ca seductie mentala. Aceasta inseamna ca discutiile voastr implica emotii, instincte si intuitie care va mentin cu adevarat implicati in relatie.

2. Sentimentele sunt reciproce

Cand esti capabila sa rașpunzi sentimentelor celeilalte persoane, te deschizi catre o relatie mai profunda si mai semnificativa. Reciprocitatea intareste relatia si face ca legatura sa devina mai puternica.

Sa te simti apreciat si iubit reprezinta emotii puternice care te fac sa simti ca viata ta are brusc inteles.

suflete pereche foto: coka, Shutterstock

3. Impartasirea aceluiasi punct de vedere

Nu vrei sa-ti petreci ziua cu cineva al carui punct de vedere este aproape exact opusul tau. Desi crearea unui spatiu pentru diferente este sanatoasa, apararea poate fi epuizant sa fii nevoita sa iti aperi tot timpul punctul de vedere.

Citește și:

Sa fii tu insati in preajma altei persoan este eliberator. Impartasirea unor valori comune inseamna, de asemenea, ca sunteti din acelasi trib. Acest lucru va intareste relatia.

4. Faceti fata provocarilor impreuna

Atractia celuilalt fata de tine creste atunci cand esti in stare sa le fii alaturi in timpul provocarilor vietii.. Provocarile va ajuta sa va apropiati si sa va sustineti reciproc.

Daca nu ti-ai gasit inca sufletul pereche, nu uita ca nu incerci sa atragi persoana perfecta. Ci mai degraba pe cineva care care rezoneaza cu tine si iti poate fi alaturi pe drumul vietii.

Foto prima pagina: FuzzyEye, DeviantArt

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.