Setari Cookie-uri

6 semne ca relatia de cuplu nu mai functioneaza

Atunci cand aceasta degenereaza intr-o asemenea masura incat ajungeti sa va raniti unul pe celalalt, renuntarea ar putea fi cea mai buna optiune.

relatie gresita foto: siam.pukkato, Shutterstock

In majoritatea relatiilor apar suisuri si coborasuri. Momentele de tensiune pot fi eliminate atunci cand ambii parteneri comunica si fac ca relatia sa functioneaza. Insa atunci cand aceasta degenereaza intr-o asemenea masura incat ajungeti sa va raniti unul pe celalalt, renuntarea ar putea fi cea mai buna optiune. Iata care sunt cele sase semne care arata ca a sosit acel moment.

1. Incercati sa va evitati reciproc

Va evitati crezand ca evitad sa aveti conversatii private, mentineti pacea. Fie puneti mana pe telefon atunci cand cealalta persoana este in jur, fie sa faceti lucruri inutile pentru a va mentine ocupati.

Ore suplimentare la serviciu reprezinta un alt mod de a petrece prea putin timp la domiciliu. Cu toate acestea, cu cat faceti mai mult acest lucru, cu atat tensiunea dintre voi creste.

Citește și:

O discutie lamuritoare poate parea infricosatoare dar rezolvarea problemei impreuna este cea mai buna cale de a atenua lucrurile.

2. Interactiunile voastre duc intotdeauna la conflicte

Nu puteti vorbi pe un ton normal. De fiecare data cand discutati ajungeti sa va certati. Este ca si cum ati merge pe coji de oua, temandu-va ca ceva se poate sparge in orice moment. Si nu e sanatos. Cand obiceiurile binecunoscute ale partenerului tau te irita, inseamna ca relatia are probleme.

3. Nu va mai consultati in privinta deciziilor majore

Schimbarea carierei este o decizie importanta de viata care este adesea discutata in cuplu. Faptul ca afli de la un prieten de schimbarea din viata profesionala a iubitului tau ar trebui sa te puna pe ganduri. Poate fi un semn ca parerea sau preferintele tale nu mai conteaza.

4. Apelati la jocuri de putere

Citește și:

Atunci cand o persoaa refuza sa mai discute, apeleaza la manipulare. Fie accepti situatia fie nu, nu mai e nimic de discutat.

5. Nu mai vedeti importanta comunicarii

Ce sens are sa ramaneti impreuna atunci cand nu mai doriti sa comunicati unul cu celalalt? Atunci cand cearta este inca proaspata, aveti nevoie de spatiu inainte de a da din ochii unul cu celalalt.

6. Abuzul fizic

Orice forma de abuz fizic, verbal, emotional, psihologic, este un semnal care spune ca trebuie sa o iei la sanatoasa inainte ca prejudiciul sa fie prea mare. Este un semn clar ca iubirea celeilalte persoane pentru tine s-a stins.

Foto homepage: wk1003mike, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.