Setari Cookie-uri

Cuvinte frumoase prin care poți impresiona persoana iubită

Se spune că o faptă valorează mai mult decât un cuvânt, căci un cuvânt poate fi spus cu ușurință, fără să fie simțit în adâncul inimii, dar în același timp se spune că un cuvânt doare mai tare decât o palmă dată. Care este adevărul... depinde de fiecare persoană în parte.

Pentru mine, spre exemplu, atât fapta, cât și cuvântul, cântăresc în egală măsură. Îmi cântă inima de bucurie când el mă îmbrățișează sau când mă ține de mână, aceeași vibrație puternică pe care o simt și atunci când îmi spune "Ești frumoasă".

Declaratie de dragoste

Sursa Foto: Shutterstock/ By Sunny Forest

Cum timpul nu permite cuplurilor să stea împreună pe cât și-ar dori și să îți demonstreze în fiecare zi iubirea prin gesturi tandre, ne rămân doar cuvintele, pe care să le transmitem și să aducă un gram de fericire celui care le citește. Uneori nici măcar nu este nevoie să compunem o declarație sofisticată ca să își atingă scopul, ci cuvintele simple sunt cele care ajung cel mai ușor la inima destinatarului.

Citește și:

Și pentru că primăvara aduce cu ea soarele și dorința de a împărtăși iubire, m-am gândit să vin în ajutorul celor aflați în lipsă de idei cu un buchet de cuvinte frumoase prin care pot impresiona persoana iubită. Poți să îl trimiți printr-un sms pe telefon, poți să îl notezi pe un bilețel și să i-l pui în buzunarul de la pantaloni sau să îl scrii pe un post-it și să îl lipești undeva în casă, la vedere.

Cuvinte frumoase prin care îl poți impresiona

Știai că dorințele se îndeplinesc? Pentru că dorința mea din copilărie legată de prințul de care vreau să mă îndrăgostesc tocmai a devenit realitate.

Nu o să pot spune niciodată cât de mult îmi placi și cât de special ești pentru mine, însă îți pot spune că în lumea mea este multă fericire de când te-am cunoscut.

Citește și:

Nu-mi doresc nimic mai mult decât să mă abandonez în brațele tale și să faci ce vrei cu mine.

Vreau să ne dăm întâlnire la lăsarea serii și să mergem undeva la marginea orașului, unde să fim doar noi doi și natura. Vreau să-ți aud doar respirația și să-ți simt căldura trupului.

Îți mulțumesc pentru starea permanentă de visare în care mă aflu de când te-am cunoscut. Îți mulțumesc pentru că mă faci să vibrez chiar și atunci când nu ești lângă mine să mă ating. Doar gândul la tine mă face să zbor.

Mi-am dat seama cât de puternice sunt sentimentele mele pentru tine în momentul în care mi-am petrecut mai mult timp gândindu-mă la tine decât preocupându-mă de mine.

Nu o să-ți cer niciodată să te schimbi pentru mine, deoarece ești tot ce îmi doresc.

Citește și:

Cuvinte frumoase prin care poti impresiona persoana iubita

sursa foto: shutterstock/ by pathdo

Cuvinte frumoase prin care o poți impresiona

De fiecare dată când te văd simt că mă îndrăgostesc și mai mult de tine.

Ador să te privesc, să te ating și să îți simt parfumul pielii.

Când sunt lângă tine mă simt de parcă te cunosc de o viață, totuși, când te privesc, parcă ar fi prima oară când te văd. Și mă îndrăgostesc nebunește.

Zâmbetul tău este cel care îmi dă putere, așa că mi-am propus să te fac să zâmbești în fiecare zi.

Nu vreau să fiu cel mai bun bărbat din lume, vreau să fiu singurul pentru tine și să uiți de ceilalți.

Nu sunt foarte priceput la cuvinte, așa că aleg să îți spun atât: Ești minunată!

Ești adorabilă. Pot să te păstrez?

Spune-mi că simți și tu ce simt și eu, că atunci când suntem împreună timpul se oprește și viața devine mai frumoasă, că fiecare clipă este un motiv de fericire...

Citește și:

Alege mesajul pe care dorești să îl transmiți în funcție de punctul în care vă situați cu relația. Dacă vă aflați la început de relație, deși pasiunea dintre voi este puternică, evită mesajele de genul "Îmi doresc să mă trezesc în fiecare dimineață lângă tine pentru tot restul vieții" - e posibil să se sperie puțin.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Librak

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.