Setari Cookie-uri

6 trucuri pentru a menține o relație nouă pe drumul cel bun

Chimia dintre un bărbat și o femeie este ca un foc care are nevoie să fie întreținut.

relatie noua foto: Ivanko80, Shutterstock

V-ați văzut, v-ați plăcut, vă vedeți de câteva ori pe săptămână și te simți îndrăgostită. Simți că de data asta ești pe drumul cel bun și nu mai vrei să repeți greșelile din trecut, Iată sase trucuri care te vor ajuta să menții relația pe drumul cel bun.

1. Fii autentică

Știu, mă repet. Dar ne asta atât de teamă de lucrul ăsta încât avem nevoie de încurajări, uneori numeroase, pentru a-l pune în aplicare. Ceea ce îl atrage la tine este ceea ce ești tu cu adevărat și ceea ce te face unică. Prin urmar, nu îți ascunde frumusețea. Las-o să strălucească, în toată splendoarea ei.

2. Fii relaxată

In gesturi, în cuvinte, în atitudine. Nu te stresa inutil gândindu-te la ce crede despre tine, la ce impresie ai făcut sau la ce anume trebuie să faci. Din moment ce te caută și își dorește să petreacă timp cu tine, este clar că te placi. Starea de relaxare îți va permite să ai vorbele la tine, să te porți natural și să îi poți da replici insipirate. Timpul petrecut împreună va fi o plăcere.

Citește și:

3. Arată-i că îl placi

Asta nu înseamnă că trebuie să fii disperată și să îi trimiți câte un mesaj în fiecare oră. Insă nu te sfii să îi spui ce anume îți place la el și să îi faci complimente legate de diverse aspecte ale personalității lui. Asta îi va arăta că ești atentă la persoana lui și că îl vezi în întregime. Iubitul meu a fost foarte încântat atunci când a realizat că îl plac cu adevărat.

cuplu
Sursa: Giphy.com

4. Nu te sfii să flirtezi

Chimia dintre un bărbat și o femeie este ca un foc care are nevoie să fie întreținut. Deși la începuturile unei relații atracția dintre două persoane este puternică, flirtul o face și mai delicioasă. O privire, o vorbă aruncată într-un anumit fel, un mesaj întețesc pasiunea și ajută la menținearea unei tensiuni benefice.

Citește și:

5. Ingrijește-te

O femeie îndrăgostită este mai frumoasă ca oricând. Un prilej minunat pentru tine să te pui în valoare și să îl surprinzi la fiecare întâlnire cu un mic detaliu. Fii creativă în fiecare dintre aparițiile tale iar el va fi în al nouălea cer.

6. Păstrează un pic de mister

Nu te dezvălui cu totul, din prima. Da, fii deschisă în privința a cine ești tu cu adevărat, însă nu pune chiar totul pe tavă. Nu trebuie să îi povestești, de exemplu, tot ceea ce faci tu cu fetele. Atenție! Asta nu înseamnă că să îl faci gelos sau să îl minți.

Foto prima pagina: George Rudy, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.