Setari Cookie-uri

4 idei inedite pentru a sărbători 1 an de căsnicie cu soțul tău

Nimic nu se compară cu o zi doar a voastră, în care celebrarea unei date atât de importante ocupă un loc de cinste în sufletele amândurora.

1 an de casnicie Prima aniversare a căsniciei voastre nu se uită niciodată, de aceea, trebuie să o sărbătoriți într-un mod cu totul și cu totul original. Nimic nu se compară cu o zi doar a voastră, în care celebrarea unei date atât de importante ocupă un loc de cinste în sufletele amândurora. Dacă vrei să îi faci sotului tau o surpriză, iată 4 dintre cele mai inedite idei pentru a sărbători așa cum se cuvine primul an de căsnicie:

Salt cu parașuta

Dacă vrei ca soțul tău să țină cu siguranță minte aniversarea voastră de 1 an, atunci ce ai spune dacă i-ai face o “mică” surpriză la înălțime? Pe net găsești rapid unde și când puteți încerca acest salt important al căsniciei voastre. Dacă nu ai banii disponibili pentru a rezerva rapid două locuri, fii liniștită, poți lua chiar acum un credit fara acte. Simplu și rapid, tu stabilești data scadenței și suma de care ai nevoie.

Citește și:

Evadare în natură

Dacă vă place să călătoriți și știi sigur că soțului tău i-ar plăcea să se bucure de zilele călduroase de primăvară într-un colț uitat de lume, aniversarea în mijlocul naturii este o idee cât se poate de inspirată. Voi doi, un cort, două biciclete sprijinite de un brad și un mic foc la care să vă încălziți, sub cerul înstelat de primăvară. Nu-i așa ca este unul dintre cele mai idilice scenarii de aniversare?

City break

Dacă aveți câteva zile libere la dispoziție, nu ar strica să dați atmosfera mioritică pe un aer ceva mai exotic. Un city break sau chiar o vacanță de o săptămână într-o țară străină, cu peisaje uimitoare și localnici ospitalieri, este o idee de aniversare așa cum ți-ai dorit mereu. Ai găsit o super-ofertă, însă nu ai acum banii necesari pentru un avans? Aplică pentru un credit online rapid și obține o sumă cuprinsă între 100 și 2000 de lei, pentru ca nu cumva o altă pereche de îndrăgostiți să v-o ia înainte.

Citește și:

Împreună la un curs

Olărit, flamenco sau patiserie, puteți învăța ceva nou cu ocazia aniversării voastre de 1 an, distrându-vă și făcându-vă prieteni noi. Pe net găsești o mulțime de cursuri interesante pe care le poți urma alături de soțul tău, oferind un plus de savoare timpului vostru liber. Prima lecție poate coincide chiar cu ziua aniversării voastre, iar după ce orele de curs s-au terminat, puteți lua împreună cina în oraș, pentru a celebra cum se cuvine sfârșitul unei zile pline de lucruri frumoase.

Nu este absolut deloc greu să vii cu o idee inedită pentru a sărbatori primul an de căsnicie. Cât despre banii necesari împlinirii unui astfel de vis, ține cont de faptul că un credit online, accesat în cele mai convenabile condiții, îți oferă urgent suma de care ai nevoie. Așa că lasă-ți imaginația să zburde și pregătește-i soțului tău o aniversare de neuitat!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.