Setari Cookie-uri

Cele 6 semnificații ale sărutului pe frunte

Un sărut pe frunte poate transmite o mulțime de semnificații.

sarut pe frunte

Sărutul este un simbol al iubirii si al afecțiunii. Dar există diferite tipuri de sărturi și fiecare dintre ele își păstrează propria magie. Îi sărutăm pe cei dragi pentru le arăta că ne pasă și a exprima cât de mult înseamnă pentru noi.

Din toate sărutările pe care le primim și le dăm, sărutul pe frunte creează în egală măsură confuzie și încântare. Un sărut pe frunte poate transmite o mulțime de semnificații, deoarece este dat nu numai de părinți, frați, membri ai familiei și prieteni, dar și de iubiți.

1. Binecuvântare

Copiii primesc adesea sărutări pe frunte ca o modalitate de a-i binecuvânta. Părinții, rudele, bunicii sau cunoscuții familiei fac asta ca pe o urare de bine și fericire. Dacă iubitul tău face asta, este un semn că își poartă de grijă și dorește doar ce mai bun pentru tine.

Citește și:

2. Afecțiune

Iubirea față de cineva nu trebuie neapărat exprimată doar prin intimitatea fizică. Poate fi exprimată și printr-un simplu sărut pe frunte. Este un sărut care spune că partenerul tău te iubește cu totul, dincolo de corpul tău. Prezența ta este suficientă pentru a-l face să se simtă fericit și afectuos față de tine.

3. Respect

Un sărut pe frunte simbolizează respectul. Când primești unul de la iubitul tău, înseamnă că te respectă pentru cine ești. Îți respectă viața, deciziile, plăcerile, și visele tale.

4. Iubire necondiționată

Iubirea adevărată nu caută satisfacția proprie. Se bucură să-l facă pe celălalt fericit și să-l accepte pentru cine este. Nu caută recompense, ci doar exprimă afecțiunea pe care o simte. Aceasta este ceea ce simte partenerul tău atunci când te sărută pe frunte. Te iubește mai mult decât vei ști vreodată.

Citește și:

5. Protecție

Ai avut un moment în care te-ai simțit la pământ și cinva te-a îmbrățișat și sărutat pe pe frunte? Și brusc te-ai simțit protejată și în siguranță? Indiferent cât de înfricoșată ai fost, ai știut că poți depăși obstacolul din cauza modului în care te-ai simțit.

6. Sărutul celui de-al treilea ochi

În spiritualitate, sărutul frunții se numește ”sărutul celui de-al treilea ochi” sau ”sărutul divinului”. Aceasta deoarece chakra celui de-al treilea ochi este situată în mijlocul frunții. In această situație, sărutul înseamnă că persoana îți sărută de fapt sufletul. Experiența este înălțătoare deoarece procesul activează glandele pineală și, respectiv, pituitară.

Citește și:

Foto interior si homepage: wavebreakmedia, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.