Setari Cookie-uri

Mesaje de dor pentru femeile îndrăgostite

Cel mai rău mă doare atunci când mi-e dor. Atunci când îmi este dor de persoana pe care nu o pot avea așa cum simt, atunci când simt. Contrar, cel mai dulce este când mi-e dor. Când mi-e dor de persoana care mă așteaptă acasă și știu că o să adormim împreună, ținându-ne de mână.

Prin urmare, de dor fug cel mai tare, chiar dacă în cele mai multe cazuri mă ajunge din urmă și mă doboară. Pentru că dorul mă ține pe loc, nu-mi dă stare să creez, nici măcar să trăiesc, este un sentiment care mă amorțește până în clipa în care primește ce își dorește. Un încăpățânat...

Dar ce fac atunci când mă cuprinde dorul? Scriu, scriu mult. Pe foi, în telefon, îi scriu lui... Am scris și mai jos, poate vede și i se face și lui dor.

Mesaje de dor

Sursa Foto: Shutterstock/ By Masson

Mesaje de dor pentru iubiri imposibile

"Știu că povestea noastră nu e una cu final fericit și că ce avem este practic imposibil, dar dorul care mă cuprinde este peste puterile mele. Aș vrea să nu-mi lipsească îmbrățișarea ta și nici să-mi doresc să te am aproape, aș vrea ca amintirea parfumului tău să nu mă răscolească și nici dorința cu care mă privești. Dar îmi lipsești enorm și, cât timp ești al meu și sunt a ta, o să aștept cu nerăbdare fiecare întâlnire."

Citește și:

"Ce simt pentru tine este mai mult decât îmi este permis să simt și ce trăim, chiar și mai mult, dar îmi place și știu că nu îmi doresc să renunț. Mă omoară, în schimb, dorul, dorul și dorința de a te avea mai mult decât te am, să mă pot bucura de prezența ta în orice moment îmi doresc, nu doar atunci când putem să ne furișăm în noapte."

"Mi-e teamă de destinul persoanelor care ajung să se îndrăgostească în urma unui joc stupid, dar și mai teamă îmi este de dorul care apare fără să fie dorit. Pentru că pe mine dorul ăsta mă doare și nu-mi mai lasă loc de fericire. Te vreau acum și nu te pot avea. Poate joi? Ce spui?"

"Nu o să înțelegi niciodată dorul pe care îl lași atunci când mă lași să mă întorc la ale mele. Am o altă viață eu, știu, însă adrenalina, pasiunea și nebunia pe care le simt când suntem împreună este ce mă face să simt că trăiesc și tot ce îmi doresc în acest moment. Vreau să te revăd și să fim doar noi doi și nebunia noastră în liniștea nopții."

Citește și:

"Știu că fiecare oră care trece e un pas spre vindecarea dorului care-l port pentru tine. Mă doare acum că nu te pot vedea, că nu te pot avea, dar nu am altă soluție decât să suport și să aștept ca timpul să vindece tot. Până atunci... mi-e dor de tine, mi-e dor de noi."

Mesaje de dor

Sursa Foto: Shutterstock/By Irina Alexandrovna

Mesaje de dor pentru el

"Știu că nu mă înțelegi, dar dorul de tine mă ia imediat cum ies pe ușă și te las în pat dormind. Aș mai fi vrut să stau cu tine, să ne trezim amândoi și să ne bem cafeaua împreuna, dar poate vom reuși mâine. Mi-e dor de tine, dragul meu!"

"Împlinim patru ani de relație și mie încă îmi este dor de tine ca după primele întâlniri. Dar îmi place, este un dor care mă ține cu zâmbetul pe buze și îmi alimentează într-un mod ciudat starea de bine pe tot parcursul zilei. Probabil pentru că știu că acasă ești tu și mă aștepți. Te iubesc!"

Citește și:

"Dorul nu mai doare atunci când este pentru persoana pe care o iubești și care te iubește, pentru cea cu care locuiești sub același acoperiș și împreună scrieți viitorul. Așa că îți mulțumesc pentru dorul liniștitor din fiecare zi."

"Oare ție îți este dor de mine? Pentru că mie îmi este... și încă cât."

"Dacă îmi este dor de tine? În fiecare clipă."

Citate despre dor

Sursa Foto: Shutterstock/By FCSCAFEINE

Citate despre dor

"Când ți-e dor de cineva, să nu închizi ochii. Are să-ți fie și mai dor." - Tudor Mușatescu

"Dorul este limba tăcută a inimilor, când acestea plâng." - Doina Postolachi

"Când o să-mi fie dor de tine, într-o noapte/ Am să-ţi bat în geam cu degete de ploaie./ Să nu tresari când va tuna afară/ E dorul meu ce te cheamă." - Lucreţia Ionescu Buiciuc

Citește și:

"Între două respiraţii, mi se face dor de tine..." - Viorel Vintilă

"Dor dureros - când ce aştepţi nu mai vine şi ştii bine asta, dar păstrezi dorul, căci nu ai mereu cu ce să-l înlocuieşti." - Mihaela Rădulescu

"Dorinţa este amintirea a ceea ce a fost, dorul - a ceea ce va fi." - Grigore Vieru

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By FCSCAFEINE

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.