Setari Cookie-uri

Cinci pași pentru a atrage relația perfectă

Iubirea face Pământul să se învârtă și inima să înflorească. Atunci când ne aflăm într-o relație de cuplu iubitoare căpătăm aripi și viața are un nou sens.

Pentru a atrage o astfel de relație în viața noastră, este nevoie să ne pregătim. Iată cinci pași care te vor ajuta.

Sfaturi pentru o relatie perfecta

1. Încetează să crezi că ai la dispoziție un număr limitat de alegeri

Doar pentru că nu ai întâlnit încă partenerul potrivit, nu înseamnă că nu există. Extinde-ți aria pe care o frecventezi, întâlnește și cunoaște oameni și în alte medii decât baruri și cluburi. Fă cunoștință cu oameni noi doar de dragul de a-i cunoaște și cine știe, poate că printre prietenii lor se află și partenerul potrivit pentru tine.

2. Încetează să crezi că nu ești suficient de bună

Atunci când nu reușeșți să îți vezi adevărata valoare, acțiunile tale te trădează. Mai mult decât atât, vibrația ta scăzută le transmite stima ta de tine scăzută celor din jor. Legea atracției face ca în viața ta să apară oameni care reflectă părerea pe care o ai despre tine printr-o atitudine care te rănește sau te face să te simiți inconfortabil. Soluția este să înveți să te iubești mai mult făcând lucruri care îți fac plăcere, răsfățându-te, tratându-te compasiune.

Citește și:

3. Încetează să crezi că găsirea unui partener este o cursă contra cronometru

La 20 de ani, credem că e prea devreme să ne dedicăm unei relații. Iar la 40, începem să credem că e prea târziu. Adevărul este că relația minunată sosește atunci când ești pregătită, indiferent de vârsta ta. Dragostea adevărată te poate surprinde în momentul în care te aștepți cel mai puține.

4. Nu mai crede că este obligatoriu să fii într-o relație

Nu te mai forța să găsești partenerul ideal. Când faci asta, mintea ta subconștientă funcționează în modul "căutare" și în modul "deschisă la toate posibilitățile." Lasă viața să te surprindă în cel mai plăcut mod cu putnță. Elibereză-te de nevoia de a avea un partener și concentrează-te asupra ta însăți pentru a deveni o persoană la fel de bună ca cea pe care dorești să o întâlnești.

Citește și:

5. Nu te gândi la fostele relații eșuate

Unele relații funcționează în timp ce altele nu. Dar acest lucru nu înseamnă că una este mai bună decât cealalaltă, deși așa pare.

O relație armonioasă este minunată. Dar numai în relațiile dificile le învățăm cele mai mari lecții. Atunci când ceva nu funcționează bine, este un semn că este nevoie să lucrezi cu tine însăți înainte de a te implica într-o nouă relație.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Ditty About Summer

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.