Setari Cookie-uri

Patru tehnici pentru o viață plină de iubire de la Jack Canfield

Absența iubirii este unul dintre cele mai înspăimântătoare experințe care i se poate întâmpla unei ființe umane, spune Jack Canfield în cartea sa "Principiile succesului".

Dispariția bruscă a iubirii poate strivi o persoană fericită și sănătoasă. Și asta pentru că încă din primele clipe de viață, avem nevoie de iubire pentru a supraviețui.

Autorul propune patru tehnici pentru a spori cantitatea de iubire din viețile noatre.

Tehnici pentru a spori cantitatea de iubire

1. Imbrățișările

Acestea sunt un mod perfect de a dărui și a primi iubire instantaneu. Cercetători din Ohio au descoperit că oamenii au nevoie de câteva îmbrățișări pe zi pentru echilibrul lor psihic. Minimul necesar este patru însă doisprezece reprezintă numărul ideal. In societatea modernă, în care suntem copleșiți de tehnologie, îmbrățișările sunt un factor important îngăsirea echilibrului. Atunci când îmbrățișezi pe cineva, deschide-ți inima și fă-o din inimă.

Citește și:

2. Bilețele de iubire

Un bilețel de iubire pentru iubitul sau soțul tău, prieteni sau colege apropiate, le va face acestora ziua mai frumoasă și va întări relația dinte voi. Iubirea va continua să curgă între voi chiar și atunci când vă aflați la distanță. Nimic mai plăcut și mai frumos. Nu aștepta un prilej anume să scrii și să trimiți un bilețel de iubir. Orice moment este potrivit.

3. Cuibăritul

Cuibăritul în brațele iubitului, al părinților sau al unui prieten apropiat sporește în mod semnificativ cantitatea de iubire din viața cuiva. Este un mod blând și păcut de dărui și primi iubire. Dacă nu este nimeni în brațele căruia să te cuibărești, adoptă un ursuleț de pluș. Am încercat această variantă și te asigur că funcționează.

Citește și:

4.Spune ”te iubesc” cât de des poți

Spune-i-o partenerului tău de viață, membrilor familiei, prietenilor, fără sfială. La urma urmei, deși ne prefacem că uităm acest aspect, suntem în primul rând iubire. Energia urmează cuvintele iar cuvintele au o mare putere creatoare. Iubirea nu este ceva care se trăiește într-un amumit loc, între anumite ore, cu o anumită persoană. Iubirea este o bucurie continuă, care merită să fie strigată ades în gura mare.

5. Vorbește cu iubire

În fiecare din cuvintele tale, pune iubire. Nu este vorba neapărat de vorbele pe care le rostești, ci de energia pe care o pui în ele. Atunci când manifești blândețe și înțeleger celorlalți oameni, le oferi iubire.

P.S. - Exersează aceste tehnici până când devin un mod de a fi.

Citește și:

Sursa Foto: Shutterstock/ By Musicman/Akuma Foto

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.