Setari Cookie-uri

5 semne că te place

Te simți minunat în compania lui și ai senzația că întrunește foarte multe din calitățile pe care ți le dorești la un bărbat. Pare că te place, dar, pentru că nu spune nimic, nu știi ce să crezi. Iată cinci semne care arată că este atras de tine.

Cinci semne ca te place

sursa foto: shutterstock/ By kirayonak yuliya

1. Simte nevoia de atingere fizică

Un bărbat care este atras de tine va folosi fiecare scuză pentru a te atinge. Va fi foarte tactil și se va așeza foarte aproape de tine. Limbajul trupului lor va fi deschis și corpul lui, îndreptat spre tine. Picioarele lui vor indica în direcția ta și energia lui va fi deschisă.

2. Are pupilele dilatate

Când te uiți în ochii cuiva care te atrage, pupilele tale vor fi probabil foarte dilatate. Este dovedit faptul că pupilele noastre se dilată atunci când ne uităm la ceva ce ne place și se contractăm atunci când nu simțim emoții pozitive.

3. Râde prea mult la glumele tale

Un mod plăcut de a testa dacă cineva este atras de tine este să spui o glumă bună la începutul întâlnirii, una care face pe aproape toată lumea să râdă. După câteva minute, spune o altă glumă care nu este la fel de amuzantă. Dacă persoana cu care vorbești râde la gluma ta, înseamnă că te place.

Citește și:

4. Îți copiază mișcările

Dacă bărbatul cu care vorbești îți imită mișcările și comportamentul, înseamnă că el caută o legătură emoțională cu tine. Când iei o înghițitură din pahar, încearcă să observi dacă face imediat același lucru. Atinge-ți brațul și vezi dacă face același lucru.

Cinci semne ca te place

sursa foto: shutterstock/samba

5. Dă semne de nervozitate ușoară

Suntem cu toții nervoși atunci când vorbim cu cineva care este cu adevărat atractiv. S-ar putea să fim agitate și să chicotim în mod necontrolat. Aceste manifestări sunt tensiuni nervoase care rezultă din sentimentele pe care încercăm să le ascundem. Dacă cineva este nervos vorbind cu tine, sunt șanse mari să te placă.

Așadar, data viitoare când te afli în compania unui bărbat care îți place, observă-l cu atenție și vezi dacă manifestă vreunul din aceste trei semne. Dacă arată mai mult de 2 dintre aceste semne, te place fără îndoială. A fi suficient de prezentă să observi dacă cineva este atras de tine te poate ajuta să îți găsești partenerul ideal.

Citește și:

sursa foto front page: shutterstock/ By kirayonak yuliya

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.