Setari Cookie-uri

8 semne că te iubește cu adevărat

Partenerul care te iubește va încerca aproape orice pentru a te face să te simți bine în pielea ta.

relatii foto: By Josep Suria, Shutterstock

Este ușor să spunem vorbe însă nu întotdeauna acestea sunt susținute de realitate. Atunci când vorbele și energia din spatele lor nu sunt congruente, avem o senzația de disconfort. Că ceva nu este în regulă. Iată opt semne că spune ceea ce simte și te iubește cu adevărat.

1. Vrea să petreacă timp cu tine

Deși amândoi aveți un job, familie și alte angajamente, cineva care te iubește va folosi tot timpul rămas pentru a fi împreună cu tine.

2. Are încredere totală în tine

Dacă partenerul tău nu pune la îndoială vorbele tale, înseamnă că are încredere în tine. Un partener care nu se întreabă unde ești dacă vii acasă târziu sau nu se uită pe factura ta de telefonie mobilă arată tipul de încredere care demonstrează dragostea reală.

Citește și:

3. Îți respectă opiniile și punctele de vedere

Este normal să aveți opinii diferite cu privire la anumite subiecte. Cu toate acestea, cineva care te iubește cu adevărat îți va respecta opiniile chiar dacă nu este de acord cu ele.

4. Vrea să știe cum ți-a fost ziua

Cineva care te iubește cu adevărat te va întreba cum și-a fost ziua când sunteți împreună. Va vrea să știe dacă te poate ajuta cu ceva sau doar poate fi acolo pentru tine.

5. Îi place să se conecteze cu tine emoțional

Un partener care te iubeste cu adevărat nu se va teme să fie deschis din punct de vedere emoțional. Va dori să-și împărtășească emoțiile cu tine. Și nu se va teme să se conecteze cu tine la un nivel mai profund, să îți asculte sentimentele, grijile și dorințele mai profunde.

Citește și:

semne ca te iubeste foto: By adriaticfoto, Shutterstock

6. Te privește adânc în ochi

Cineva care se uită în altă parte în timp ce vorbești fie ascunde ceva de tine, fie nu este interesat de ceea ce ai de spus. Un partener care te iubește cu adevărat va fi atras în profunzime de ochii tăi în timp ce vorbești. Te va privi adânc în ochi, chiar dacă nu spui nimic.

7. Te face să te simți bine în pielea ta

Partenerul care te iubește va încerca aproape orice pentru a te face să te simți bine în pielea ta. Dacă partenerul tău încearcă să te facă să vezi lucrurile î roz atunci când tu te plângi, e semn de grijă și dragoste pentru tine. Încearcă să fii conștientă de asta.

8. Te include în deciziile lui

Un semn de iubire și de respect este acela că partenerul te include în deciziile sale. Asta înseamnă că îi place să faci parte din viața lor. Îți cere opinia și îți ia în considerare sfaturile când i le dai.

Citește și:

Foto prima pagina: By Marjan Apostolovic, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.