Setari Cookie-uri

Standardele și emoțiile, busola către inima lui

Multe femei cred că a aborda o atitudine de tip ”greu de obținut” reprezintă o cale sigură către a atrage bărbatul care le place. Din ce în ce mai mulți experți în relații, printre care Matthew Hussey și Rori Raye pun accentul pe autenticitate, pe transformarea interioară și pe conectarea la nivel emoțional dintre un bărbat și o femeie.

”Abordarea de tip greu de obținut este similară cu jocul cu o pisică în care îi vânturi prin fața nasului un ghem de sfoară. În cele din urmă, pisica își dă seama că e doar o sfoară amărâtă. În această abordare, bărbatul nu se mai concentrează asupra ta ci asupra vânătorii,” spune Matthew Hussey. Expertul spune că bărbații au nevoie de provocare însă aceasta provine din valoarea pe care o percep în tine.

Standardele si emotiile

sursa foto: shutterstock/by ivanko80

Ceea ce te transformă într-o provocare pentru orice bărbat o reprezintă, mai presus de orice, standardele tale. El trebuie să realizeze că trebuie să atingă anumite standarde pentru a-ți menține interesul viu și a te avea alături și că o seară de Netflix și relaxare sau una de sex și vin nu reprezintă singurele opțiuni. ”Acest lucru îl va face să se simtă și mai atras de tine, ”spune Matthw Hussey.”. Ca femeie, trebuie să găsești o modalitate de a-ți comunica standardele într-un mod care este amuzant și jucăuș dar totodată serios, frumos, elegant unei persoane pe care abia ai întâlnit-o. Astfel, îi poți da indicii de la bun început despre ceea ce îți dorești.”

Citește și:

Să fii o provocare pentru un bărbat nu înseamnă să fii o zi caldă și una rece. Ci înseamnă să recunoști faptul că îl placi și că vrei să afli mai multe despre el dar totodată să îi arăți că ai standarde înalte. Matthew Hussey recunoaște că a-ți menține standardele atunci când îți place cu adevărat de cineva presupune un nivel ridicat de încredere în sine. Să fii conștientă cât valorezi, să crezi că vei găsi pe altcineva și să conștientizezi că dacă persoana respectivă nu s-a ridicat la standardele tale de la bun început, nu era potrivită pentru tine oricum.

Standardele si emotiile sursa foto: shutterstock/nomad soul

În timp ce majoritatea femeilor încearcă să cucerească atenția unui bărbat fie prin trupul lor sau inteligență, Rori Raye susține că drumul spre sufletul unui bărbat trece prin emoțiile lui. Atunci când îți place cu adevărat iar el se ridică la standardele tale, nu uita să îi vezi sufletul, dincole de învelișul lui de bărbat. Creează conexiune și intimitate acolo. Așa cum spune o prietenă de-a mea, și femeile și bărbații caută un singur lucru: iubire.

Citește și:

sursa foto front page: shutterstock/nomad soul

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.