Setari Cookie-uri

Cum să folosești tăcerea pentru a te conecta cu el

Ți s-a întâmplat să fii cu un bărbat și să simți nevoia să vorbești non-stop doar pentru a umple un gol pe care l-ai simțit dincolo de tăcerea apăsătoare? Atunci când te afli lângă bărbatul potrivit, împărtășirea tăcerii este la fel de plăcută precum cea a ideilor și sentimentelor.

Ba mai mult decât atât, așa cum spune Rori Raye, una dintre expertele în relații pe care le urmăresc, sunt momente în care tot ceea ce trebuie să faci atunci când te afli lângă un bărbat este să respiri și să lași tăcerea să vorbească în locul tău. Uneori, este bine (și sexy) să îl lași să te simtă în loc să te audă.

cum sa folosesti tacerea pentru a te conecta cu el

Faptul că un bărbat păstrează tăcerea nu înseamnă neapărat că nu îl interesează ce crezi sau ce gândești. Și nici că este supărat sau mânios. Poate că are nevoie de un pic de timp cu gândurile lui sau poate că nu are nimic important de spus în acel moment.

Culmea este, spune Rori Raye, că poți profita de un astfel de moment pentru a întări conexiunea emoțională dintre voi. Asta înseamnă să te înfrânezi atunci când îți dai seama că tăcerea lui te sperie și te face să începi să vorbești ca o moară stricată pentru a repara o situație care pare ”greșită”.

Citește și:

Pentru a reuși să te abții de la explozia de cuvinte, experta în relații îți recomandă să te concentrezi asupra propriului corp. Respiră adânc și profund, până în abdomen. Apoi mută-ți atenția asupra umerilor. Dacă sunt tensionați și aproape de urechi, coboară-i în poziția lor firească. Apoi mută-ți atenția asupra unui obiect din poșeta ta, dacă vă afalți în mașină, de exemplu, oricare altul în afara telefonului mobil. Poate că rujul de buzele tale are nevoie de un refresh, iar o femeie care se rujează este sexy.

Apoi conectează-te cu el. Îi poți atinge mâna sau îi poți mângâia părul sau, dacă este prima voastră întâlnire, este suficient să te întorci către el, să îl priveși și să îi zâmbeși. În mod sigur, va începe să îți vorbească, iar tu vei știi ce anume este cel mai potrivit să îi răspunzi.

Citește și:

sursa foto front page: shutterstock/by oneinchpunch

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.