Setari Cookie-uri

Love Made Easy: Iubirea este minunată, plăcută, ușoară

Ai întâlnit oameni - bărbați și femei - cărora, în mod conștient sau inconștient, iubirea li se pare atât de dificilă încât aleg să pretindă că nu există? Să trăiască precum niște morții vii, pretinzând că viața este un chin.

Nu-i de mirare căci, cu atâtea cântece, filme, cărți și povești despre suferința provocată de iubire, uităm că iubirea este cu mult mai mult decât feromonii care zboară între doi parteneri. Iubirea este ceva teribil de greu și de zdrobitor care cauzeză nefericire. Însă adevărul este diferit. Iubirea este minunată, plăcută, ușoară, atunci când decizi să îți amintești lucrul ăsta și decizi să îl experimentezi. Iată cum poți face asta.

Fa pace cu tine

Cum sa te bucuri de iubire

1. Fă pace cu tine

Ce se întâmplă în noi se întâmplă în interiorul nostru se reflectă la exerior. Câtî vreme cât în tine e război, din diferite motive, va fi un fel de război și la exterior iar relațiile tale cu ceilalți nu vor fce decât să îl reflecte. Războiul tău interior distorsionează viziunea a asupra lumii, îți afectează capacitatea de a o percepe, creează tensiune și un anumit tip de așteptări.

Citește și:

2. Observă iubirea în starea pură

Asta înseamnă necondiționată, plină de bucurie, compasiune, blândețe. Privește o mamă cu bebelușul ei. Conexiunea care se formează între cei doi. Felul în care un animal de companie, în special un câine, se comportă față de stăpânul său. Și mii de alte exemple din filmulețele care circulă pe Internet în care oamenii își arată iubirea față de alți oameni sau de animale. O foarte frumoasă poveste de iubire, între om și animal, poți vedea și în filmul ”Alpha,” pe care ți-l recomand cu drag. Îți dau aceste exemple pentru că iubirea dintre un bărbat și o femeie este doar o fațetă a stării de a fi numită iubire.

3. Nu pleca urechea la mesajele negative

O mulțime de cântece sau obiecte vestimentare conțin mesaje negative legate de iubire sau de relații. Cu cât ești expusă mai des la aceste mesaje, cu atât șansele cresc de a le adopat în subconștientul tău ca fiind reale. Caută acele mesaje pozitive și reale despre iubire. Precum norul în formă de inimă pe care îl vezi pe cer dimineața, când pleci la birou.

Citește și:

4. Consideră că meriți

Să dai, să primești. Atunci când faci asta, încetezi să te mai agiți pentru a dovedi sau a obține ceva. Lași lucrurile să curgă către tine. Și-atunci senzația de chin, de oboseală, de efort dispare lăsând loc întâmplărilor uimitoare și plăcute. Printre care și iubirea.

sursa foto front page: shutterstock/by photobank gallery

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.