Setari Cookie-uri

Secretul unei relații de lungă durată

Genul romance este cel mai bine vândut pe Amazon. Poate că unul dintre motive, în afara coperților cu bărbați ale căror abdomene au șase părățele, este acela că acest tip de romane se termină cu happy end. În ciuda piedicilor care apar în cale, cei doi rămân împreună.

Oricât de mult ocolișuri am face și oricât de verde ni s-ar părea iarba din curtea vecinului, fiecare dintre noi își dorește să se oprească din alergat, din căutat și să simtă că a ajuns acasă. Și chiar să și ajungă. Dincolo de etichete precum ”bărbații sunt vânători” și ”femeile nu trebuie să fie o pradă ușoară”, și noi și ei avem un suflet care are nevoie de conexiuni reale cu alte suflete. Abia atunci când ieșim din șabloane și alegem să privim lucrurile diferit, să îl înțelegem și să îl simțim pe celălalt dincolo de învelișul fizic, dincolo de carapacea construită din teamă, creăm bazele unei relații armonioase. Acel ”nu știu unde mă sfârșesc eu și unde începi tu” asumat și manifestat într-o explozie de iubire, creativitate și bucurie.

Citește și:

Relatie de lunga durata

Rori Raye, expert în relații, crede că pentru a ajunge aici este nevoie ca o femeie să își conștientizeze și să își asume emoțiile. De multe ori alegem să ne reprimăm anumite emoții sau să le ascundem sub preș pentru că ni s-au spus că sunt rușinoase sau că nu este frumos ca o femeie să simtă astfel. Insă fiecare emoție este generată de un gând sau de o experiență din trecut, nevindecată, readusă la suprafață de un eveniment. Fiecare emoție poartă un mesaj și reprezintă o poartă spre vindecare.

De ce este atât de important să îți accepți emoțiile pentru relația ta de cuplu? Rori Raye susține că atunci când faci asta, tu te schimbi ca persoană.

”Când înveți să îți îmbrățișezi toate emoțiile, îți schimbi vibrația. Te transformi dintr-o femeie stresată și dependentă într-una relaxată și senzuală,” spune ea.

Citește și:

Mai mult decât atât, îi transmiți bărbatului un mesaj non-verbal că îi oferi un loc sigur în care își poate trăi la rândul său emoțiile. Cu timpul, se va simți din ce în ce mai relaxat în preajma ta, ceea ce îl va face să se îndrăgostească iremedial de tine. Calea către inima unui bărbat nu trece nici prin stomac și nici prin pat, ci prin emoțiile lui. Acesta este, susține Rori Raye, secretul unei relații de lungă durată.

sursa foto front page: shutterstock/by mirelle

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.