Setari Cookie-uri

Dacă nu vrea înseamnă că nu este pentru tine

Astăzi vrea și mâine nu mai vrea. Se schimbă după cum bate vântul. Nici nu te lasă să îți vezi de viața ta dar nici nu se hotărăște să facă parte din ea. Te simți ca într-un joc de tip atinge ținta și fugi, în care tu ești ținta de care el se apropie, o atinge cu vârful degetelor și apoi o ia la sănătoasa. Și tot speri că într-o bună zi va înceta să mai fugă.

Pentru ca el să nu mai fugă însă, ar trebui să intri într-un al fel de joc, cu un alt tip de participant. Tipul de bărbat interesat de ”atinge și fugi” nu va fi același cu tipul dornic să pornească în căutarea comorii ascunse. Acesta din urma nu te va învinovăți pe tine pentru ceea ce este el, ci va fi interesat să te descopere dincolo de trup și de masca pe care o porți. Dacă bărbatul din primul joc va refuza să recunoască jocul în sine și îți va reproșa că tu îl pui pe fugă pentru că nu ești o țintă bună, cel din al doilea joc se va apropia de tine și va începe să te exploreze, să te descopere bucățică cu bucățică.

daca nu vrea inseamna ca nu este pentru tine

Suntem oglinzi pentru cei din jurul nostru după cum și ei sunt oglinzi pentru noi. Dacă bărbatul pentru care te lupți (senzația asta este în sine un semnal de alarmă) îți reproșează anumite anumite lucruri în comportamentul tău, sunt șanse mari ca acestea să existe în el. Este vorba de aspecte pe care tu le vezi la el dar pe care îți este teamă să le verbalizezi de teamă ca nu cumva să iasă din joc. De exemplu, dacă te acuză că ești nesinceră și rece (când toți ceilalți spun contrariul) sunt șanse mari ca el să fie nesincer și rece față de tine.

Citește și:

Oricâtă răbdare ai avea și oricât de frumos vei poza în postura de țintă, deznodământul va rămâne același. Făcând aceleași lucruri, obținem aceleași rezultate. Iar în povestea asta nu este vorba despre el, ci despre tine. Ce anume ai de învățat despre tine? Te iubești și te respecți suficient? Unde anume fugi tu de tine?

În momentul în care începi să îți pui aceste întrebări și găsești răspunsurile, ieși din starea de victimă sau de țintă. Ceea ce emani se schimbă și, culmea ironiei, este posibil ca tocmai atunci el să zică piua și să înceapă să te dorească cu adevărat. Insă tu ești suficient de conștientă de faptul că atunci când ceva nu se leagă oricât de mult te-ai strădui este un semn al Universului că acel ceva nu este benefic pentru tine și este cazul să schimbi macazul.

Citește și:

sursa foto front page: shutterstock/by valery sidelnykov

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.