Setari Cookie-uri

6 semne că ai ajuns... acasă

Într-o bună zi, cineva te va striga să te oprești din drum. Vei tresări, surprinsă, și îl vei întreba ce s-a întâmplat. El îți va răspunde că tot ceea ce își dorește este să te mai privească o dată. Și atunci vei ști.

Vei ști că ai ajuns acasă li vei răsufla ușurată pentru că, în sfârșit, pribegia ta îndelungată pe cărările dragostei, a ajuns la sfârșit . De-a lungul vieții putem întâlni multe iubiri și vărsa multe lacrimi din cauza așteptărilor și proiecțiilor noastre. Insă doar o dată, dacă ne este sortit, dacă ne dorim, dacă avem răbdare, îl găsim pe ”acasă”. Pentru prima dată simțim pace, bucurie și dorința de a rămâne acolo pentru tot restul vieții.

Semne ca ai ajuns acasa

”Acasă” este acela alături de care simți acasă în orice colț al lumii te-ai afla. Acasă este acela care nu ar ezita nici o clipă să sacrifice orice îi aparține, inclusiv viața, pentru ca ție să îți fie bine, pentru ca tu îți împlinești visul.

Citește și:

”Acasă” este acela care ți-ar săruta umărul gol, înfiorat de adierea rece, dorindu-și să îți sărute sufletul. Acela care ți-ar iubi trupul așa cum nu a fost iubit vreodată nu doar pentru că este frumos ci pentru că este casa inimii tale, a sufletului tău.

”Acasă” este acela care, atunci când nimeni nu crede în tine sau nu te vede, îți spune că ești cea mai frumoasă. Pentru el, chiar ești. Acela care îți pune în mâini cea mai potrivită pensulă pentru ca tu să îți pictezi cea mai frumoaă viață.

”Acasă” este acela care îți ghicește dorințele înainte să le rostești, care continuă propoziția pe care a-i început-o și ai lăsat-o în aer cu aceleași cuvinte pe care le-ai fi folosi tu. Cu care vorbești din priviri sau în gând, atunci când sunteți departe unul de celălalt.

Citește și:

”Acasă” este acela care aduce la suprafață tot ceea ce este mai bun în tine și, uneori, mai rău pentru a vindeca împreună ceea ce mai este de vindecat. Lângă el, te simți femeie iar feminiatea ta înflorește.

Atunci când ajungi acasă, renunți la subterfugii, artificii, jocuri și prefecătorii. Conexiunea dintre voi este atât de puternică încât nimic și nimeni nu o poate sfărâma.

sursa foto front page: shutterstock/ by irina bg

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.