Setari Cookie-uri

9 lucruri la care să te aștepți de la un bărbat extraordinar

Îți dorești să ai lângă tine un bărbat extraordinar însă pentru asta trebuie să fii și tu o femeie extraordinară. Iată la ce să te aștepți dacă l-ai găsit și ai început o relație cu el.

Barbati extraordinari

1. Întotdeauna muncesc din greu

Aceste persoane nu își pierd vremea în cluburi de noapte sau baruri deoarece preferă o conversație semnificativă la un pahar de vin. Nu este ușor să le vezi deoarece întotdeauna lucrează din greu pentru a-și atinge obiectivele.

2. Sunt independenți

Bărbații extraordinari nu îi permit partenerului să le dicteze viața. Știu ce vor, cum să ajungă acolo și cum să-și realizeze obiectivele. Preferă să aibă alături un partener încrezător și puternic care să îi sprijine și nu să le pună bețe în roate.

3. Pot fi intimidanți

Majoritatea oamenilor doresc să fie puternici și să aibă succes. Însă bărbații extraordinari chiar reușesc asta. Ceea ce poate fi intimidant pentru persoana de lângă ei.

Citește și:

4. Sunt foarte iubitori

Este greu să ajungi să îi cunoști. Poate fi greu să te îndrăgostești de ei pentru că nu își scriu iubirea pe toate gardurile. Insă știu să își susțină partenerul de cuplu necondiționat.

5. Sunt puțin ciudați

Bărbații extraordinari și unici doresc ca partenera lor să respecte gândurile sau obiceiurile lor ciudate. În cazul în care ea întâmpină dificultăți în a-i accepta așa cum sunt, vor merge mai departe.

6. Nu le este frică să-și susțină punctul de vedere

Acești bărbați nu se tem să-și exprime punctul de vedere. Nu au o problemă în a spune cuiva în față ceea ce cred.

7. Au și alte priorități

Au o întreagă listă de alte priorități iar găsirea iubirii nu este neapărat una dintre ele. Viețile lor sunt pline. Au vise și obiective mari și fac tot posibilul pentru a le realiza. Dacă scopul tău este să fii pe primul loc în viața cuiva, poae că nu acesta este partenerul potrivit pentru tine.

Citește și:

Barbati extraordinari

sursa foto: shutterstock/by fs stock

8. Nu tolerează lipsa de respect

Acești bărbați nu-i permit partenerei sau oricui altcuiva să-i trateze fără respect. În plus, își cunosc valoarea și o stimă de sine ridicată.

9. Spun întotdeauna ceea ce cred

Pot fi un pic prea direcți deoarece știu ce vor. Nu vor să joace jocuri. Asta înseamnă că dacă sunt interesați de cineva, o vor spune direct. La fel vor face și dacă nu le place ceva.

sursa foto front page: shutterstock/by dity kvitiv

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.