Setari Cookie-uri

6 secrete pe care să le păstrezi între tine și iubitul tău

Oricât de mult îți iubești prietenele, este bine ca anumite lucruri să rămână între tine și iubitul tău. Doar așa încrederea dintre voi poate rămâne intactă iar complicitatea crește. Iată care sunt acestea.

Secrete

sursa foto: shutterstock/by prostock-studio

1. Micile discuții zilnice

În fiecare relație are mici discuții în conradictoriu zilnice despre lucruri minore. Aceste certuri ușoare îți întăresc relația și sunt un fel de exerciții mentale între voi. Cu toate acestea, ele ar trebui să rămână între voi doi deoarece ar putea proiecta o imagine greșită de care cei mai puțin binevoitori ar putea încerca să profite.

2. Obiectivele relației

Tu și partenerul tău vă știți cel mai bine relația. Îi știți dinamica și ce anume faceți pentru o hrăni să crească. Vă știți planurile și obiectivele de relaționare. Acestea nu trebuie însă cunoscute neapărat și de alții deoarece nu doriți să intervină sau să le submineze.

3. Problemele intime ale partenerului tău

Este absolut normal ca tu sau partenerul tău să aveți o problemă intimă pe care v-ați împărtășit-o. Relațiile de cuplu sunt zone de securitate și intimitate. Ceea ce este intim trebuie să rămână intim cu atât mai mult cu cât ți-a fost încredințat cu încredere și maxim de sinceritate.

Citește și:

4. Secretele tale

Nici o relație nu poate supraviețui pe termen lung dacă nu există încredere între cei doi parteneri. Dacă partenerul tău îți încredințează anumite informații care sunt foarte importante pentru el iar tu le divulgi unei alte persoane, acesta este un afront nu numai față de partenerul tău dar și față de relație.

Secrete

5. Cariera partenerului tău

Cariera ta are parte de succese dar și de probleme. Uneori, te confrunți cu obstacole și sau cu lucruri care te stresează. Cariera partenerului tău trece prin aceleași suișuri și coborâșuri. Cu toate acestea, dacă tu le cunoști, asta nu înseamnă că trebuie să le cunoască și prietenii tăi. Vorbește mai bine despre cariera ta.

6. Iubirea voastră

S-ar putea să fii tentată să îți pui sufletul pe tavă în fața prietenilor atunci când ești într-o dispoziție deosebit de fericită. Totuși, evită să te lauzi cu iubirea ta. Este suficient să admiți că vă iubiți cu adevărat. Păstrează însă detaliile pentru voi.

Citește și:

sursa foto front page: shutterstock/by solominviktor

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.