Setari Cookie-uri

10 semne că este îndrăgosit de tine

Nu contează dacă vorbești sau dacă taci. Când vine vorba de cineva îndrăgostit, acest tip de privire spune totul. Cuvintele sunt inutile. 

Este îndrăgostit de tine sau nu, aceasta este întrebarea? Chiar dacă ți-a spus-o sau încă nu a îndrăznit, fii atentă la cele zece semne de mai jos pentru a afla adevărul.

1. Pupilele lui sunt dilatate

Ochii dezvăluie întotdeauna mai multe despre emoțiile noastre decât poate am vrea să arătăm. Când ne uităm la ceva care ne amenință sau ne displace, pupilele noastre se micșorează pe când atunci când ne uităm la ceva sau cineva care ne place, se dilată.

2. Ii strălucesc ochii atunci când te privește

Bărbații și femeile îndrăgostite au o strălucire în ochi. Asa pentru că atunc când vedem ceva ce ne place, glandele lacrimogene sunt mai stimulate decât de obicei.

3. Nu-și ia privirea de la tine când vorbești

Citește și:

Te urmărește atunci când te îndepărtezi de el și te caută într-o mulțime. Nu se dezlipește de tine când ești lângă el.

4. Se uit des la buzele tale

Nu contează dacă vorbești sau dacă taci. Când vine vorba de cineva îndrăgostit, acest tip de privire spune totul. Cuvintele sunt inutile.

5. Își ridică sprâncenele

Dacă bărbatul cu care vorbești își arcuiește măcar puțin sprâncenele atunci când este cu voi, este interesat de tine. Această mișcare a feței are loc atunci când cineva este implicat total în conversație.

6. Zâmbește mai des când este cu tine

Iubirea ne desenează un zâmbet pe chip de dimineață până seara. Acest zâmbet este, în esență, o expresie a cât de bine ne simțim atunci când suntem cu persoana care ne place. Deci, atunci când ești cu un bărbat care zâmbește mai mult decât în mod normal, înseamnă că ești motivul zâmbetului lui.

Citește și:

7. Își atinge corpul

Este posibil să înceapă să își aranjez cravata, jacheta sau orice alt articol de îmbrăcăminte atunci când intri în încăpere. Fără să-și dea seama, se pregătește să fie atractiv pentru tine.

8. Se apleacă spre tine

Poate că se înclinăs spre tine când îți vorbește sau își îndreaptă picioarele spre tine. Dacă luați cina, poate începe să se joace cu șervețelele sau cu tacâmurile.

9. Te imită

Acesta este un semn important. O persoană îndrăgosită oglindește gesturile și mimica celuilalt. Oamenii imită ceea ce admiră.

10. Este prezent

Știi că cineva te iubește cu adevărat atunci când te ascultă cu atenție, te sprijină și ține seama de dorințele și nevoile tale. Dacă este prezent 100% atunci când este cu tine.

Citește și:

Foto by Oleggg via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.