Setari Cookie-uri

Nu fii doar la locul potrivit în momentul potrivit. Fii și persoana potrivită.

Se spune că Universul are planul său perfect în care toate se întâmplă la momentul oportun. Asta nu înseamnă că poți sta cu mâinile în sân.

Să fii la locul potrivit în momentul potrivit poate fi acel mic detaliu care îți transformă visul în realitate. Fie că e vorba de viața ta personală sau de carieră, întâlnirea cu o anumită persoană se deovedește adesea piesa care lipsea pentru ca puzzle-ul să poată deveni complet. Insă asta doar dacă și tu ești persoana potrivită.

Se spune că Universul are planul său perfect în care toate se întâmplă la momentul oportun. Asta nu înseamnă că poți sta cu mâinile în sân. Căci ce te faci dacă îl întâlnești, în sfârșit, pe Făt Frumos călare pe o motocicletă de viteză roșie sau ai ocazia să discuți cu managerul de resurse umane de la compania la care tu vrei să te angajezi dacă tu nu ești pregătită? Asta poate însemna că fie nu te-ai eliberat de nevoia inconștientă de dramă în viața ta. Că nu ai vorbele la tine. Sau pur și simplu că ai tot amânat să faci acel curs de specializare pe care ți l-ai propus în urmă cu câțiva ani. Când au trecut, oare?

Citește și:

Nu este suficient să ne dorim ceva și să repetăm zilnic afirmații pozitive sau să ne rugăm. Așa cum spune și bancul, Dumnezeu te ajută să câștigi la loterie cu condiția să joci. Acțiunea joacă un rol cheie. Acțiune nu înseamnă să înnoți împotriva curentului sau să faci valori. Ci, cocentrată fiind asupra intenției tale, să îți asculți inuiția și să faci pașii pe care aceasta ți-i indică.

Iți dorești un partener de viață de calitate, care să te iubească și să te respecte? Fii tu în primul rând un partener de viață de calitate pentru tine. Respectă-te și iubește-te. Cultivă la tine calitățile pe care le dorești la el dar și propria feminiate. Astfel, atunci când te va întâlni va descoperi o femeie feminină, încrezătoare, alături de care viața devine o bucurie și mai mare.

Citește și:

Îți dorești un job mai bun sau să începi propria afacere? Află mai întâi ce anume te pasionează cu adevărat și apoi vezi ce este nevoie să mai studiezi sau să faci pentru a deveni cea mai bună în domeniul respectiv.

Iar atunci când simți că îți pierzi răbdarea, mai strânge încă un pic din dinți și nu te da bătută. Curajul și perseverența pe drumul inimii sunt întotdeauna răsplătite.

Foto by pathdoc via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.