Setari Cookie-uri

5 trucuri pentru a reaprinde flacăra iubirii

Orice relație poate ajunge la un moment dat într-un impas.

Poate că unul dintre parteneri a greșit sau poate că s-a instalat rutina. In ambele cazuri, dacă există iubire, există și o soluție. Să te îndrăgostești este ușor, spune Gary Chapman, autorul bestsellerului ”Cele cinci limbaje ale iubirii”. Provocarea este să menții și să cultivi această stare minunată. Scriitorul propune cinci trucuri pentru a reaprinde flacăra iubirii.

1. Ia-o de la capăt

Nu ai scos-o la capăt ieri? Chiar dacă lucrurile nu au ieșit așa cum v-ați dorit, nu le lăsa să îți dicteze prezentul. Fiecare zi reprezintă un nou început așa că privește-o ca atare și profită de ea.

2. Privește relația cu ochi noi

Fii atentă la nevoile reale ale tale și ale partenerului tău. Descoperă noi oportunități și noi modalități de a-ți arăta iubirea față de partenerul tău și a o experimenta împreună.

Citește și:

3. Experimentează

Incearcă ceva nou și neconvențional. Orice, de la o cină romantică la lumina lunii la a vă da întâlnire într-un hotel. Fii creativă, folosește-ți imaginația. Dacă ”X” a dat rezultate ieri, mâine combină ”X” și ”Y” și vezi ce iese. Relația voastră va renaște din cenușă și va căpăta o savoare și o vigoare pe care, poate, nu le-a avut niciodată.

4. Lasă-te învățată

Oamenii mândri cred că le știu pe toate, se feresc să se lase ”învățațI” de teamă să nu pară vulnerabili și pozează în exeprți în relații. Însă oamenii siguri pe ei nu au o problemă în a recunoaște că nu știu ceva și se bucură atunci când apare oportunitatea de a învăța ceva nou. Nu se tem să ceară sfatul și să se documenteze în privința atributelor unei relații sănătoase. Așadar, nu te teme să înveți sau să ceri sfatul. Discută deschis cu partenerul tău și jucați pe rând rolul profului de iubire.

Citește și:

5. Cultivă anduranța

Ce faci dacă nu îți iese din prima? Renunți? Nici gând. O relație cu un bărbat potrivit, în care ai investit deja iubire, timp, energie merită un efort suplimentar pentru a o face să funcționeze. Viața este o călătorie fantastică, sublimă, cu atât mai minunată în compania persoanei iubite.

Foto by Volodymyr Tverdokhlib via Shutterstock

Foto prima pagina pexels.com

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.