Setari Cookie-uri

Trei credințe despre iubire la care să renunți

Renunță la ele pentru că acestea întârzie manifestarea relației de cuplu ideale pentru tine. 

Credințele înrădăcinate în subconștientul nostru sunt ca semințele de plante. O sămânță de buruiană va naște o buruiană. Una de orhidee, o orhidee. Atunci când vream să aducem frumusețe și culoare în grădina vieții noastre, începem prin a scăpa de buruieni. Iată trei credințe de iubire care întârzie manifestarea relației de cuplu ideale pentru tine.

1. El este jumătatea mea mai bună

Adevărul este că el nu este o piesa de puzzle. Tu nu ești o piesă dintr-un puzzle. Nimeni nu este. Nu ne naștem pe Pământ ca jumătăți mai bune sau mai rele ale unei alte persoane, bărbat sau femeie. Venim întregi, cu tot ceea ce ne este necesar în interiorul nostru. Prin urmare, partenerul tău nu poate fi jumătatea ta. mai bună. El este un întreg prin el însuși, la fel ca tine. Dacă nu ești o persoană care se simte bine în pielea ei fără el, nu vei fi nici lângă el. Așadar, cheia este să te bucuri că exiști indiferent dacă ai un partener de viață sau nu.

Citește și:

2. El mă completează

Aceasta înseamnă că tu nu ești întreagă. De asemenea, implică faptul că îți lipsește ceva, o bucată din tine, că ai un gol pe care altcineva trebuie să îl umple. Adevarul este că ești întreagă însă anumit lucruri pe care le crezi despre tine sau pe care le presupui, te împiedică să vezi acest lucru. Atunci când intri într-o relație de cuplu și amândoi sunteți conștienti că fiecare dintre voi este întreg, creați un spațiu iubitor unul pentru celălalt în care amândoi să prosperați. Nu vă completați unul pe celălalt ci vă sprijiniți reciproc.

3. Așteaptă și cel sortit ție va apărea în cele din urmă

Mulți oameni cred că există pe Pământ o singură persoană care le este destinată, care va apărea în viața lor la un moment dat și alături de care vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți. Adevărul este că, deși există o persoană specială pentru tine, să o aștepți cu mâinile în sân nu este cea mai bună cale pentru a vă întâlni. De fapt, viața nu se reduce la a-l întâlni pe EL. Viața este o aventură, od descoperire constantă, este multă bucurie. Și-atunci când trăiești așa, întâlnirea cu alesul se va întâmpla de la sine, î mod natural, exact atunci când te aștepți mai puțin.

Citește și:

Foto by pink panda via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.