Setari Cookie-uri

Cadouri de ziua îndrăgostiților pentru el: idei pentru orice buget

Indiferent că sunteți sau nu cuplul care sărbătorește Valentine’s Day, cu siguranță că orice atenție este una care va aduce zâmbete.

Valentine’s Day înseamnă, pe lângă declarații de dragoste, și o goană nebună după cadouri. Pentru că, indiferent că recunoaștem sau nu, să găsim darurile perfecte de Ziua Îndrăgostiților pentru el ar putea fi o adevărată provocare. Vestea bună este că avem câteva recomandări care să te ajute să îl surprinzi anul acesta.

Indiferent că sunteți sau nu cuplul care sărbătorește Valentine’s Day, cu siguranță că orice atenție este una care va aduce zâmbete. Găsirea cadourilor de Ziua Îndrăgostiților reprezintă o adevărată sursă de stres, dar nu ar trebui să fie chiar așa. Poate că bărbații găsesc mai ușor lucruri pe care să le ofere doamnelor, dar asta ar trebui să fie la fel și pentru cele care vor să găsească o formulă câștigătoare.

Citește și:

Motiv pentru care ne-am gândit că dacă și tu cauți cadouri de Valentine’s Day pentru el, să îți venim în ajutor cu câteva produse care credem că se potrivesc să fie oferite. Câteva sugestii inspirate - pentru orice buget - găsești în recomandările de mai jos. Grăbește-te, că deja ai întârziat cu alegerea cadoului!

Surprinde-l de Valentine’s Day cu daruri originale

Set cadou bărbierit de lux cu patru piese

Dacă cel cu care îți împărți atât bucuriile, cât și dezamăgirile este atent la aspectul său, ar fi o idee destul de bună să îi oferi pe 14 februarie ceva care să îl ajute în menținerea unei înfățișări faine. Noi am găsit un set cadou pentru bărbierit de lux, cu care se pot obține rezultate ca la saloane.

Citește și:

Pentru menținerea bărbii netede și strălucitoare, pachetul include patru piese (doi piepteni, o perie, o foarfecă) ambalate într-o cutie neagră și confecționate din materiale calitative. Fiecare contribuie la descurcare, masare, regenerare și reducerea aspectului inestetic.

cadouri de ziua indragostitilor pentru el

Cumpără-l de aici!

Pahar cu perete dublu pentru iubitorii de cafele și ceaiuri

Dacă știi că nu își poate începe ziua fără o doză de energie de la cafea sau că nu adoarme până să bea niște ceai calmant, atunci acest pahar i s-a potrivi de minune. Cu perete dublu, paharul păstrează băuturile calde mai mult timp și ar fi o opțtiune folositoare de cadouri de Valentine’s Day.

Calitatea este atestată de un brand polonez, iar principiul de funcționare este unul destul de simplu, acționând ca izolator termic. Băuturile reci sunt de asemenea păstrate la temperatura dorită timp îndelungat.

Citește și:

Cumpără-l de aici!

Cutie neagră de vin cu accesorii

Asta ar putea fi un cadou și de Dragobete, dacă nu vrei să furi startul. De fapt unul care să placă amândurora - o cutie modernă cu accesorii pentru vin. Setul include un tirbușon, picurător pentru servirea băuturii și inel anti-picurare pentru gâtul sticlei.

Cu un design rafinat, setul este cadoul perfect pentru bărbați indiferent de ocazie, nu doar celor care sunt iubitori de vin, marcând astfel un gest frumos. Cutia este din imitație de piele și interiorul căptușit, care dispune de spațiu pentru sticla de vin.

Cumpără-l de aici!

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru domnii care iubesc tehnologia

Smartwatch Samsung Gear S3 cu brățară activă din silicon

Dacă ești dispusă să faci o investiție mai mare pentru cadourile de Ziua Îndrăgostiților, te-ai putea orienta către un gadget eficient cu funcții multiple. Smartwatch-ul Samsung Gear S3 se remarcă prin look-ul cool și prin performanțele ridicate - este atât ceas premium, cât și ceas smart (are 15 tipuri de design preinstalate).

Citește și:

Printre caracteristicile de menționat: GPS cu difuzor încorporat, acces la aplicații multiple, ecran activat permanent, posibilitate de răspuns la apeluri direct din dispozitiv, control volum și luminozitate. În plus are și rezistență la praf și murdărie.

smartswatch

Cumpără-l de aici!

Consola Sony Playstation 4 SLIM, memorie 500 GB

Una dintre cele mai populare console de jocuri este Sony Playstation 4 SLIM - dacă nu vrei să aștepți până la ziua lui de naștere, ai putea să îl surprinzi cu un cadou generos de Valentine’s Day dacă alegi asta.

Un PS4 mai mic și mai subțire, care înglobează tot ce pasionații de jocuri PC ar căuta în ceea ce privește raportul preț-perfomanțe. Dispune de imagini HDR, posibilitate de stocare de jocuri, aplicații, capturi de ecran, clipuri, emisiuni, filme de până la 500 GB. Place și pentru controlerul ergonomic fără fir care conferă o senzație completă. Printre avantaje: share play, remote play, interfață nouă cu foldere de organizare, meniu rapid, profil PSN.

Citește și:

cadouri de ziua indragostitilor pentru el

Cumpără consola de aici!

Indiferent cu ce ai opta să marchezi data de 14 februarie în calendar, ține cont că și de Dragobete va trebui să alegi ceva. Poate va fi doar ceva simbolic atunci, dar sărbătoarea importată, Valentine’s Day se marchează cu un cadou potrivit.

Foto main Subbotina Anna/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2019
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.