Setari Cookie-uri

Cadouri de Dragobete pentru el: idei cu stil pentru bărbatul special

Dacă nu știi ce cadouri să alegi de Dragobete pentru el, am găsit câteva răspunsuri chic și frumoase!

Dacă nu știi ce cadouri să alegi de Dragobete pentru el, am găsit câteva răspunsuri chic și frumoase!

Peste doar câteva zile începe încă o rundă de agitație, cea de după Valentine’s Day. După Ziua Îndrăgostiților cuplurile sărbătoresc încă o dată iubirea și de data asta Dragobetele vin cu provocări în ceea ce privește darurile. Pentru că ne place să spunem că se alege ceva nu doar ca să fie bifat, credem că un cadou pentru bărbați (și femei) trebuie ales cu interes și oferit cu drag. Până la urmă ideea este să surprinzi, să încânți și să pariezi pe bucuria celui drag.

Dacă ai nevoie de ceva idei pentru alegerea unor cadouri pentru el de Dragobete, să știi că ai de unde alege. Timp limită și resurse puține? Am găsit niște opțiuni care se încadrează în orice buget și care să nu însemne compromisuri sau pierdere de energie.

Citește și:

Cadouri pentru ei de Dragobete: accesorii cu stil

Ceas Akribos cu brățară metalică

Unul dintre darurile cu care îl poți surprinde de Dragobete poate fi un ceas de firmă, marca Akribos fiind una extrem de apreciată în rândul bărbaților. Modelul AKRIBOS XXIV este unul cu funcții multiple (afișare dată, ziua săptămânii, subcadran) și cu brățară metalică. Are cadranul bleumarin, display analogic, carcasă rotundă, mecanismul cu Quartz. Produsul se livrează în ambalaj personalizat. Îl poți cumpăra de aici.

Butoni de cămașă handmade

Cu siguranță nu vei da greș cu niște accesorii handmade pe care să le oferi cadou de Dragobete bărbaților. Un set de butoni statement rotunzi pentru cămașă cu mecanism ceas încastrat poate fi o alternativă grozavă la alegerile clasice. În tonuri retro, butonii pot completa o garderobă masculină contemporană, fiind o soluție pentru valorificarea unei ținute smart. Sunt confecționați în România, cu mecanisme vintage, deci încă o scuză pentru a promova o sărbătoare românească! Îli poți cumpăra de aici.

Citește și:

Portofel de lux din piele pliabil

Cadouri de Dragobete pentru el ar putea însemna și un portofel de lux din piele. De culoare bleumarin, cu imprimeu alb cu model evidențiat printr-un contrast interesant, acest accesoriu poate fi extrem de practic. Are buzunare și sloturi multiple pentru card, buzunar pentru buletin, 2 compartimente pentru bancnote. Este pliabil, fără închidere, super cool. Îl poți cumpăra de aici.

Ținute vestimentare de dăruit bărbaților de Dragobete

Echipamente sportive complete pentru sală

Dacă este genul de persoană care se dedică activităților fizice și stă mult timp în sala de sport, ai putea să îi oferi de Dragobete un echipament complet pentru fitness. Un trening de firmă - bluză și pantaloni - ar putea fi o opțiune inspirată și o investiție pe termen lung. Poți cumpăra setul de aici.

Citește și:

Cămașă de firmă smart casual

De Dragobete poți oferi bărbaților și o piesă vestimentară, o cămașă de firmă, una de la un brand apreciat fiind perfectă. Noi am optat pentru o cămașă din colecția Pierre Cardin, un model confecționat din țesătură ornamentală. Cu guler italian și fason shape fit, are închiderea cu nasturi, mâneci cu manșete și striații. Este elegantă și casual, se poate purta inclusiv ca ținută office. O poți cumpăra de aici.

Halat de baie

O să spună că este o glumă, dar cu siguranță că nimeni nu a optat până acum de Dragobete să dea un cadou așa inspirat - un halat de baie! Pentru el poate că nu este așa important, dar odată ce îl va vedea și își va da seama cât de folositor este, cu siguranță că îți va mulțumi. Este maro, cu detalii aurii în tonuri discrete și are un cordon ceva mai strident cu ciucuri. De menționat - produsul este certificat GOTS (The Global Organic Textile Standard) ceea ce il face “prietenos” cu pielea sensibilă. Îl poți cumpăra de aici.

Citește și:

Featured foto by George Rudy via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.